HCL.HR

Besplatno si nabavite svemirsku strategiju Sins of a Solar Empire: Rebellion

Zoran Žalac 18.12.2018.   •   9 komentara


U vremenski ograničenoj ponudi igrači na PC-u mogu besplatno dobiti stratešku igru Sins of a Solar Empire: Rebellion.

UPDATE 18. 12.: Za one koji nisu uhvatili ponudu Humble Bundlea prošlog mjeseca, Sins of the Solar Empire: Rebellion ponovno je besplatan – ovaj put direktno na Steamu. Ponuda vrijedi do sutra 19. 12., ali jednom kada igru dodate u svoju kolekciju, vaša je za sva vremena.

STARA VIJEST: Humble Bundle ponovno je darežljiv te igračima na PC-u besplatno dijeli 4X stratešku igru Sins of a Solar Empire: Rebellion. Ponuda je vremenski ograničena i vrijedi još tri dana, odnosno do nedjelje popodne. Ključevi su također vremenski ograničeni te ih se mora aktivirati najkasnije do 22. ovog mjeseca.

Sins of a Solar Empire: Rebellion u redovnoj prodaji inače košta 40 eura, a od 2012. godine pokupio je relativno dobre kritike recenzenata i samih igrača.

Komentari (9)

  • Furo97

    16.11.2018 - 04:23

    Hvala HCL-u na obavijesti… Odlicna igra svemirske tematike, 3 rase vrlo dobro balansirane, podosta likova u samim rasama (mada ne mijenja nista odabir lika, samo eto lijepo je imat malo izbora), mnosto jedinica, mapa, pa i samih planeta i svemirskih anomalija za istrazit. Treba malo vremena i taktiziranja da se igrica shvati i da peoni vase flote iskoriste na pravi nacin, ali svakako zanimljiva.

    • Furo97

      @Furo97, 16.11.2018 - 15:13

      Jedino sto niste istakli da dijele samo standard igru bez 2 dlc-a koji je inace svaki po 5$, sto je mozda malo precjenjeno jer se dobije samo par planeta novih, 1-2 zvijezde i malo tehnoloske grane za istrazivanje

    • Lucija

      @Furo97, 18.12.2018 - 20:26

      trenutno su DLC-ovi na snizenju 50%

  • krolesi

    16.11.2018 - 09:02

    Hvala na informaciji

  • KhorneFlake

    16.11.2018 - 11:12

    Godinama razmišljam da ovoj igri dam priliku, sad je dobar momenat. Inače, i sama igra je na 75% popusta na Steamu u ovom momentu…

  • Black op

    16.11.2018 - 19:21

    Probao i ne razumijem zašto je ova igra tako dobra.Flota bude uništena instantno dok onaj veliki glavni brod roka sve pred sobom, na kraju se sve svodi na to da se koristi glavni brod i ništa drugo.

    • Furo97

      @Black op, 17.11.2018 - 17:43

      Malo je kompliciranije od toga… Imas razlicite vrste brodova… Taj veliki brod sto kaze je krstarica nesta kao heroj u warcraftu… dok su ovi ostali brodovi obicne jedinice, ali i oni nose svoju snagu i svaki je poseban… Npr kod TEC rase imas javelin brodove koji gadjaju na veliku udaljenost, hoshika brodove koji idu naokolo i propravljaju, imas hangar brodove ne mogu im se imena sjetit koji mogu u sebi sadrzavat brdo onih mini avioncica, i mozes napraviit 14 krstarica mislim i ostale resurse tj flotu moras preraspodjelit na te male brodove, nisam siguran dali u obicnoj verziji postoje titan brodovi, oni su ti jos jaci od krstarica ali mozes napravit samo jednog… svaki brod ima svoje nadogradnje u research djelu, svaka krstarica dobiva exp i sa time levele koji je ojacavaju te je takodjer mozes pojacat u research dijelu… ubiti protiv nekog tko zna igrati ne mozes samo napraviti 14 krstarica i otic pobit sve okolo, moras krstarice kombinirat sa ostalim malim brodicima i napravit po sebi neku idealnu flotu, dio da gadja iz daleka, dio brodova sa dosta helta tj krstarice koje ce se borit naprijedi upijat vecinu dmg, dio brodova koji ce te branit od onih malih avioncica i dio brodova koji ce slat te male avnioncice… ubiti, kraj svakog broda kad dodjes do njega ti pise info sta on radi u ceme je dobar i u ceme je slab.. pa pogledaj malo i razmisli.. imas tutoriale… nadma se da sam bar malo pomogo

    • Black op

      @Furo97, 17.11.2018 - 20:22

      Najveci problem je to sto svaki novi cvor ima neprijatelje (ne znam da li su igdje objasnili ko su oni) i borbe sa njima predugo traju.

    • Furo97

      @Black op, 18.11.2018 - 04:43

      Ako mislis na one sto budu po planetima kad po prvi put dodjes na planet prije nego ga osvojis to su ajmo rec pirate, sluze kao kripovi cisto da krstaricama u pocetku nabijes malo levela… a takodjer ima i pirate oni budu na jednom planetu random u solarnom sustavu i odande napadaju okolo dok ih neko ne ubije

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?