HCL.HR

Besplatno zaigrajte Eador te Satellite Reign

Petra Rukav 19.04.2018.   •   4 komentara


Bez obzira radi li se o dobrim ili lošim naslovima, dijeljenje besplatnih videoigara iz vedroga neba svima se uvuklo pod kožu, a na današnji dan za badava možemo isprobati čak dvije.

Današnji dan za sobom nosi mnogo povijesnih događanja, a jedan od njih veže se uz gaming zajednicu. Naime, nezavisni ruski razvojni tim Snowbird Games je prije točno pet godina izdao svoju prvu videoigru Eador. Masters of the Broken World. I sam developer priznaje da naslov i dan danas zapinje o vlastite probleme, međutim, to ih nije obeshrabrilo da za ovu godišnjicu pripreme pravopisnu proslavu.

Konkretno, ova turn-based strategija s fantastičnim elementima dijeli se besplatno na Steamu sve do nedjelje, a jednom kada je pospremite u vlastitu kolekciju tamo ostaje zauvijek. Eador je univerzum koji je nastao od krhotina zemlje koje vrludaju prema velikom ničemu. Svaka mala krhotina je mali svijet za sebe, s vlastitom geografijom i stanovništvom. Za prevlast nad tim krhotinama bore se takozvani Majstori, besmrtna bića koja smrtnici štuju kao bogove. Vaša uloga jest postati jedan od tih moćnih Majstora te preoblikovati svijet kako vam odgovara – spasiti ga od krajnjeg uništenja ili ga ugušiti željeznom šakom tiranije.

S druge strane, Humble Bundle također ima jednu od svojih dvodnevnih akcija gdje besplatno nudi neku videoigru. Ovoga puta radi se o Satellite Reign, real-time strategiji smještenoj u otvoreni cyberpunk svijet. Vi ste vođa grupe od četiri agenata koji se na razne načine probijaju kroz kišom natopljene neonske ulice gdje je zakon volja mega-korporacija. Vaš cilj jest uspeti se na društvenoj ljestvici te preuzeti kontrolu nad najmoćnijim monopolom svih vremena.

Komentari (4)

  • Furo97

    20.04.2018 - 01:21

    Fan sam strateskih igara ali ne ovih na poteze (turn)… Ali isprobat cemo, hvala HCL

  • Sentiel FH-016

    20.04.2018 - 07:40

    Zasto uzimas i skidas nesto sto nikad neces igrat? Wtf?

    • GAMEmaher

      @Sentiel FH-016, 20.04.2018 - 14:28

      Zato jer ko ni ja vjerovatno ne stigne od česte ponude besplatnih igara i još ako ima pretplatu na konzoli 🙂

  • Joza2410

    21.04.2018 - 11:13

    Iako ne volim strategije uzeo sam je iz razloga jer sam ustedio 25€

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?