HCL.HR

Bethesda neće imati digitalni E3 program, otkazan je i QuakeCon

Zoran Žalac 01.04.2020.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Iz Bethesde su najavili kako u šestom mjesecu neće napraviti digitalnu prezentaciju svojih igara kao što su to činili prethodnih godina.

Ako ste se nadali da ćete uskoro vidjeti nove materijale iz Bethesdinih igara Starfield i The Elder Scrolls VI, ništa od toga do daljnjega. Bethesdin potpredsjednik Pete Hines izjavio je kako tvrtka ne planira raditi digitalni program u šestom mjesecu ove godine kako bi nadomjestila konferenciju na E3 sajmu koji se neće održati.

Neki Hinesu nisu povjerovali s obzirom na datum objave – 1. 4. , ali je izgledno da se radi o istinitoj informaciji. Osim toga, istoga dana najavljena je i otkazivanje konvencije QuakeCon koja se trebala održati ovoga ljeta. Razlog odgode ne treba pojašnjavati. Rečeno je samo da će se 25. godišnjica QuakeCona proslaviti na malo drugačiji način u osmom mjesecu.

Pa ako Bethesda i id Software budu radili neki digitalni program za predstavljanje svojih novih igara, izgledno je da bi to moglo biti krajem, a ne početkom ljeta.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Red Falcon 2

    01.04.2020 - 19:51

    Nadam se da to ne znači da neće uopće biti novih informacija. Volio bih nešto novo saznati o Deathloop i Ghostwire.

  • Artyom

    01.04.2020 - 23:23

    Ljudi nemojte mješat Bethesda Game Studio kao developera i Bethesda Softworks kao izdavača. Možda njihovi istoimeni dev. studiji nemaju još ništa za pokazat, ali Arkhane Studios, Machine Games, id Software itd. vjerojatno imaju…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?