HCL.HR

Bivši zaposlenici Biowarea i ostalih studija rade na novom RPG naslovu

Filip Zorić 09.04.2019.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Tehnološka tvrtka Improbable u planovima ima nadolazeći RPG naslov, a na njemu rade bivši zaposlenici poznatih studija kao što je Bioware.

Možda je dio čitatelja čuo za tvrtku Improbable. Riječ je o kompaniji koja je napravila SpatialOS, platformu za multiplayer igre baziranu na tehnologiji računarstva u oblaku. Ta tvrtka u budućnosti planira izbaciti igru RPG žanra, a na njoj trenutno rade bivši zaposlenici poznatih studija.

Improbable je ove godine otvorio dva studija, a jedan od njih predvodi bivši zaposlenik tvrtke Bioware pod imenom Aaryn Flynn. Njegovom razvojnom timu također pripadaju bivši zaposlenici Ubisofta i Capcoma. Zasad se ne zna puno o njihovom prvom projektu –  navodno će biti RPG s fokusom na internetskoj povezanosti.

Međutim, tvorci igre kažu kako nije riječ o naslovu koji pripada MMORPG žanru. Žele napraviti igru koja daje veliku važnost akcijama igrača, što sigurno nije lako učiniti kad je u fokusu i online aspekt. Razvojnom timu je cilj stvoriti naslov sličan Neverwinter Nightsu.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?