HCL.HR

Black Ops 3 skoro je bio igra otvorenog svijeta, procurile nikad prije viđene slike

Lovro Maroševac 27.12.2022.   •   1 komentara


Treći dio Black Ops serijala veći se dio svog razvojnog vremena razvijao kao igra otvorenog svijeta, o čemu je već bilo govora, no sada smo konačno dobili prikaze istog nakon što su neke slike iscurile na Redditu.

Kad god netko spomene Call of Duty serijal, uvijek je u glavi linearna kampanja single-playera. Tu i tamo se potkrade otvoreni svijet CoD-ovih battle royale inačica kroz Blackout i oba Warzonea. Tako da ne iznenađuje zapravo što su procurili neki detalji, odnosno slike kampanje otvorenog svijeta koju smo mogli dobiti u Call of Duty: Black Opsu 3.

Nije strano da je Black Ops 3 prvotno zamišljen kao takva spomenuta igra. Novinar Jason Schreier je prije nekoliko godina otkrio kako se upravo taj naslov dugo vremena razvijao u tom stilu, no nikad nije doživio svjetlo dana. Sve je na kraju odbačeno i treći nastavak poznatog CoD-ovog podserijala postao je tek još jedna linearna akcijska pucačina.

Zato smo ovih dana putem Reddita od korisnika u/Purpletoaster dobili nekoliko prikaza nikad viđenih mapa u single-playeru. Prema predočenim slikama, Black Ops 3 uistinu je izgledao kao da će imati kampanju otvorenog svijeta s velikim mapama u svom repertoaru. Čini se da smo mogli zaigrati nekoliko različitih misija koje bi se svodile na sabotažu, obranu, tiha ubojstva i izvlačenje nečega ili nekoga. Dinamika dana i noći također je bila prisutna, kao i mehanike ekonomije i izgradnje.

Iako se na ovome radilo godinu dana, nažalost nikada nismo dobili konačni i realizirani produkt. No svi pamtimo Blackout, prvo Call of Dutyjevo uplitanje u battle royale žanr te je jasno da su neki dijelovi otvorene kampanje Black Opsa 3 završili u tom modu. Treyarch je očito imao drugačiju viziju koja se razlikovala od prijašnjih CoD iskustva, no na kraju su se odlučili za sigurno, a otvoreni svijet prebacili tek u Blackout.

Komentari (1)

  • pleto

    30.12.2022 - 13:31

    Blackout je imao bolje mehanike kretanja nego novi warzone 2.0. Kretanje i zvuk su baš zastarjeli i loše izvedeni u novom MW2 i warzoneu. Blackout je bio dinamičnija i brža igra isto kao i BO naspram starog MW-a, imao i šanse i izbjeći pokoji metak a u današnjem je warzoneu najbolja taktika stat i što brže počet pucat u protivnika i nadat se da imaš veći dpm od protivnika.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?