HCL.HR

Bodycount inspiriran Lady Gagom

Zoran Žalac 12.04.2010.   •   2 komentara


Eto doživjeli smo i to – popularna Stefani Joanne Angelina Germanotta dobit će svoj udio u industriji video igara. I pritom ne mislimo na DLC za Rock Band.

Eto doživjeli smo i to – popularna Stefani Joanne Angelina Germanotta dobit će svoj udio u industriji video igara. I pritom ne mislimo na DLC za Rock Band – dotična se veže se uz sasvim drugačiji žanr koji uopće nema veze s pop glazbom. Naime, Lady Gaga poslužila je kao muza Codemastersovom studiju koji nam priprema FPS zvan Bodycount, otkrio nam je glavni kreator igre, Stuart Black. “Prilično smo sigurni da još nitko nije napravio pucačinu inspiriranu Lady Gagom. Voljeli bismo da ona ima kameo ulogu u igri.” – izjavio je Black u novom broju službenog Playstation magazina. Već smo otprije znali da bi Bodycount trebao biti specifičan i originalan FPS, no gdje se tu točno uklapa stil ove svestrane pjevačice, ostaje nam za vidjeti.

Komentari (2)

  • patafix

    12.04.2010 - 12:49

    Lord Gaga

  • Lazy

    13.04.2010 - 09:57

    Freek show, trebalo bi bit ovako: Ekipa bježi kroz bespuće kataklizme i nailaze na safe heven, il su bar tako mislili…a kad ono desetine kloniranih Lady Ga-Ga-a, e tad počinje pokolj i na kraju experience i bodycount…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?