HCL.HR

Borderlands 3 dijelit će vam nagrade za gledanje kako drugi igraju

Zoran Žalac 29.04.2019.   •   1 komentara


Borderlands 3 bit će dizajniran s kako bi iskoristio čari streaminga, na Twitch platformi.

Nije neka tajna da će Borderlands 3 imati mnogo oružja. Nije čak ni tajna da će ta oružja biti raznovrsna jer imati 25 puta veću bazu zvukova prilikom paljbe nego što je to imao Borderlands 2. No, prava vijest je zapravo ta da će igra imati vlastitu ekstenziju za Twitch platformu. Pomoću nje gledatelji će na Twitchu moći vidjeti inventory streamera kojega prate, kao i listu vještina njegovog lika.

Ako ne vidite privlačnost u gledanju kako netko drugi igra, možda promijenite mišljenje nakon što čujete da će igra imati posebne događaje na kojima će se putem Twitcha dijeliti ekskluzivni loot, odnosno oprema koju se koristi u samoj igri. Nagrade će se gledateljima dijeliti nasumično, a prve nagrade moći će se osvojiti već u srijedu, 1. 5. kada će Gearbox premijerno prikazati gameplay Borderlandsa 3.

Komentari (1)

  • Dajsikeks

    30.04.2019 - 09:14

    Vjerojatno, kao i overwatch-u, tri sata gledaj tok streamera koji promovira da bi dobio neki sprej ili slično. Najednostavnije upaliti stream, smanjiti svijetlinu, zvuk na minimum i ostaviti sastrane dok radiš nešto drugo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?