HCL.HR

Box Critters novi je hit tvorca zatvorenog Club Penguina

Pero Mlinar 18.01.2019.   •   0 komentara


Nakon što je kultni Club Penguin prošle godine lagano umro pod tvrtkom Disney, njegov tvorac vraća se sa duhovnim nasljednikom te igre.

Prije nekoliko mjeseci teškog smo srca pisali kako nakon višegodišnjih novčanih problema svoja vrata konačno zatvara Club Penguin. Taj je nekoć kultni naslov u svojim posljednjim godinama života preuređen u mobilnu verziju koju nitko nije volio jer se u svakom pogledu odmaknula od originala. Tvrtka Disney otkupila je prava pa pretvorila Club Penguin u Pinguland i počela naplaćivati sadržaje u igri. Malo-pomalo, igru više nitko nije htio igrati.

Dobra vijest za ljubitelje originala mogla bi stoga biti vijest da tvorac originala Lance “RocketSnail” Priebe radi na novome naslovu – Box Critters. Ako malo bolje pogledate sliku, taj izgleda identično “klubu pingvina”. Ipak, ispod haube situacija bi trebala biti nešto drukčija. Ako je vjerovati tvorcu, Box Critters bit će kombinacija Club Penguivina i Runescapea. Evo još jednoga naslova koji smo upravo izvukli s tavana. Dok će svijet biti nalik onome prvom, zadaci bi trebali biti poput onih u Runescapeu. To je otprilike to što trenutno znamo o nadolazećem naslovu.

Nije poznato kada Box Critters uopće izlazi, ali vjerojatno je da će doći samo na PC.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?