HCL.HR

Božićna atmosfera vratila se u Killing Floor 2 s Yuletide Horror nadogradnjom

Stjepan Fikter 12.12.2019.   •   1 komentara


Osim božićnih uniformi koje su Zedovi još jednom obukli, ovogodišnja blagdanska nadogradnja predstavlja novog bossa, mapu i oružja kako bi još bolje mogli eliminirati hrpe neprijatelja.

Tripwire Interactive nastavlja s blagdanskom atmosferom u Killing Floor 2 svijetu pa su nam za ovu godinu pripremili nadogradnju Yuletide Horror. Kako je to već i običaj, u božićno vrijeme Zedovi se presvlače u prigodne uniforme, a igrači besplatno dobiju novog sadržaja.

Osim što ćemo moći eliminirati protivnike na novoj Sanitarium mapi, Biotics Lab mapa sada se može igrati i unutar Objective verzije. Tu su i četiri nova oružja: HRG Incision za Medic klasu, Winterbites za Gunslingera, Riot Shield / Glock 18 za SWAT klasu te Mosin Nagant kojeg može Sharpshooter klasa koristiti s time kako je ovo oružje dostupno unutar plaćenog DLC paketa. No, čak i ako ne kupite taj paket, svatko tko ima kupljeno oružje može podijeliti s ostatkom ekipe dok se igra zajedno na serveru.

Zadnji novitet koji je uključen u nadogradnji odnosi se na novog bossa unutar Killing Floora 2 svijeta. Matriarch će tako povećati broj posebnih protivnika koji se nasumično pojavljuju nakon zadnjeg vala protivnika, a koje su njezine mogućnosti možete provjeriti u priloženom traileru.

Komentari (1)

  • GAMEmaher

    12.12.2019 - 12:27

    Taman jutros ju zaigrao… odlična mapa. Sad ih igra ima nekih 28 koliko pobrojao. Svaka čast ekipi na updateima i dalje, ova igra se toliko poboljšala od starta. Ima se dosta igrat a i offline je fora i računa se napredak. Preporuka na akciji nekoj ko još ju nema.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?