HCL.HR

Budućnost Total Wara je u kompaktnijim igrama pod nazivom Total War Saga

Zoran Žalac 05.07.2017.   •   6 komentara


Razvojni tim Creative Assembly otkrio je kako će buduće igre Total War serijala uglavnom biti fokusirane na mala geografska prostranstva.

tw-rome2

Ove godine Creative Assembly izbacit će Total War: WARHAMMER II i to će, po svemu sudeći, biti zadnji veći Total War naslov u skorije vrijeme. Naime, britanski developer otkrio je kako će buduće igre u Total War serijalu raditi pod tzv. “A Total War Saga” brendom.

O čemu se tu radi? Ukratko, buduće Total War igre bit će veličinom na razini samostalnih ekspanzija poput Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai ili Total War: Attile. Drugim riječima, neće biti postavljene na široko geografsko prostranstvo već će se fokusirati na malo područje jednog povijesnog razdoblja.

Iz Creative Assemblyja poručuju kako se tu ne radi o manjim ili kraćim igrama jer će kampanje u njima trajati jednako kao i u svim drugim Total War igrama. Međutim, bit će usredotočene na jednu lokaciju i kako developeri kažu, to će im pomoći da ostavare detaljniji prikaz tog perioda i ugođaja.

Igre iz Total War Saga programa neće biti smještene u nove ere ni na nepoznate lokacije. Umjesto toga bit će uglavnom nasljednici dosadašnjih igara TW serijala. Prva od njih bit nadovezat će se na Total War: Rome II, no za sada nije poznato kada bi mogla biti dovršena.

Komentari (6)

  • hyperion

    05.07.2017 - 16:24

    Nadao sam se total waru u prvom svjetskom ratu, sad mi se čini da ipak ništa od toga. Ali dobro, neka samo nastave sa radom na povijesnim verzijama serijala, ovaj miks sa Warhammer svijetom mi nije legao.

  • Sylassie

    05.07.2017 - 17:14

    Znači ništa od TW: Victoria, koji bi nužno obuhvaćao svijet jednak ili veći Empireu; i ništa od TW: China jer bi to bila potpuno nova lokacija.
    Stvarno sam se nadao da će Victoria biti a thing, Napoleon i Empire su mi najdraže TW igre.

  • DjokaBA

    05.07.2017 - 17:14

    Dosadilo im, pa hoce da upropaste serijal.

  • ck7

    05.07.2017 - 18:08

    Zivi bili pa vidili al sama poanta total wara jest da se osvoji i pokori sve zivo. Sto vise toga to bolje. Ali opet mogu staviti punske ratove u Rome 2 i staviti brdo lokacija, nesto tipa Medieval 2 kingdoms ekspanzija gdje je bilo na malom geografskom podrucju puno vise lokacija. Ali to nije to, ako na kraju igre nisam vladar svijeta, vec samo dvije drzavice, nezz…ne mirisi na dobro.

  • Iris94

    06.07.2017 - 02:37

    A nezz, nisam happy. Treba mi empire 2 ili medieval 3 prvo -.-

  • Cro Ronin

    06.07.2017 - 20:17

    steta ocekivao sam kinu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?