HCL.HR

Bungie je prijavio patent za nešto pod nazivom Matter

Pero Mlinar 01.10.2018.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Opis koji je popratio Bungijevo nedavno patentiranje naziva Matter sugerira da bi njihov novi projekt mogao biti ili videoigra ili usluga vezana uz igranje.

Treba se priznati da je Bungie kao razvojna kuća ipak bio popularniji među igračima u doba Halo serijala nego što je to danas. Ipak, čini se da ni Destiny nije bio nikakav promašaj, ponajprije kad ga se pogleda s financijske strane. Bungie je tako već pripremio tlo za novi projekt na kojemu će raditi nakon što posljednju međuplanetarnu avanturu privede kraju.

Naime, radi se o nečemu zvanom Matter, što je naziv koji je tvrtka patentirala ovih dana uz dodatak opisa u kojemu je navedena kategorija spomenutog projekta. U njemu tako stoji da se radi o videoigri ili o internetskoj usluzi za igranje. Nije vjerojatno da se Bungie premišlja, no prilikom prijavljivanja patenata u sklopu Europske Unije nije potrebno ulaziti u veće detalje pa odatle i ta neodređenost.

Iako trenutno još uvijek nije poznato o čemu se radi, poznato je da je krajem proljeća Bungie sklopio dogovor s jednim kineskim konglomeratom vrijedan sto milijuna dolara. Kao razlog ulaska u suradnju razvojna kuća navela je želju da uz pomoć Kineza rade na stvaranju novih svjetova i pridobivanju novih igrača. Stoga se nekako više očekuje da će idući Bungiejev projekt biti videoigra, ali naravno i dalje nije isključeno da bi se moglo raditi o nekoj vrsti mrežnog servisa.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Kr4t0s

    01.10.2018 - 15:14

    Moja mater te traži!

  • KhorneFlake

    01.10.2018 - 16:51

    Ima da nam #$%& matter sa sljedećom rundom mikrotransakcija.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?