HCL.HR

Car je otkrio datum izlaska kada počinje razvoj carstva u Imperator: Rome

Stjepan Fikter 06.02.2019.   •   2 komentara


Najnoviji uradak iz Paradoxove tvornice grand strategy naslova bit će spreman za izlazak u četvrtom mjesecu kada ćemo imati još jednom priliku stvoriti najveće carstvo na svijetu.

Ljubitelji grand strategy žanra mogu zaokružiti 25. 4. na kalendaru jer tada stiže novi uradak iz Paradox Development Studia – Imperator: Rome. Ovaj naslov s gameplay strane trebao bi biti nešto između Crusader Kingsa 2 te Europa Universalisa IV. Iako ovaj podžanr strategija može izgledati zastrašujuće zbog količine opcija, iz Paradoxa kažu kako su pripremili i dobar tutorial koji bi početnike trebao uvesti u sve čari ovakvih igara.

Posao cara nikada neće biti lagan jer se mora voditi briga o mnogim elementima kako bi vladavina mogla biti uspješna. Po službenom opisu morat će se upravljati različitom postavom likova, paziti na šaroliku populaciju i njihovu sreću, brinuti se o trgovanju, barbarima i ratu. U biti, sve ono što se očekuje od jedne strategije ovakvog tipa, bit će i ovdje.

Inače, neće se igrati samo s Rimom, već će biti i drugih izbora poput onih država koje Rim još nije progutao sa svojom vojnom ili diplomatskom mašinerijom.

Komentari (2)

  • DjokaBA

    07.02.2019 - 19:01

    Ovi ljudi iz Paradoxa su legende.

  • Me666

    08.02.2019 - 07:50

    Kad je datum izlaska prvog DLCa? 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?