HCL.HR

Control stiže i na Xbox Game Pass za PC

Zoran Žalac 18.01.2021.   •   1 komentara


Nešto više od mjesec dana nakon što se Control pojavio na Xbox Game Pass pretplati za Xbox, sada će i PC igrači ovaj naslov moći zaigrati preko pretplate.

Izvrsna pucačina Control do sada se već mogla zaigrati u sklopu pretplatničkih usluga, ali samo na konzolama. Prvo je bila dostupna preko PlayStation Now usluge (tehnički i na PC-u, ali ne onako kako bismo htjeli), a od kraja prošle godine i na Xbox Game Passu za Xbox konzole. No, sada će i PC igrači moći iskusiti Control bez kupovanja same igre.

Control će se na Xbox Game Pass pretplati za PC pojaviti od četvrtka, 21. 1. Jednako kao i u scenariju za Xbox konzolu, bit će to standardna verzija igre, bez dvaju ekspanzija. No, za razliku od verzije za Xbox konzole, PC verzija Controla ima podršku za raytracing efekte.

E sad, isplati li se Control nabavljati preko pretplate? Situacija je vrlo slična kao i s Doom Eternalom koji je nedavno dodan na pretplatu. Jednomjesečna pretplata na Xbox Game Pass za PC košta oko deset eura, dok se sama igra na popustima može naći za duplo toliko, s time da ćete za 20-30 eura dobiti Ultimate Edition s dvije ekspanzije. No, redovna cijena igre je 40-50 eura, dok se standardno izdanje prodaje za 30 eura.

Komentari (1)

  • darkness666

    18.01.2021 - 14:00

    Normalno da se isplati jer u game passu nisu samo doom i control..da nije microsoft kupio ovaj studio jer se vec spominjalo da je microsoft ponovo u pohodu na kupovinu studija.?!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?