HCL.HR

Crackdown 3 na PC-u ima smiješno ograničenje u co-op modu

Zoran Žalac 16.02.2019.   •   0 komentara


O Microsoftovoj ekskluzivi Crackdown 3 ovih se dana dosta priča, samo ne baš u pozitivnom kontekstu.

Crackdown 3 prva je velika igra ove godine za Microsoft Xbox Game Studios. Očekivanja za nju nisu bila baš velika s obzirom da se razvoj igre otegnuo na neprirodnih 5+ godina. Međutim, čini se kako je igra ispala gore nego se itko nadao uz već ionako niska očekivanja.

Mi ćemo svoje dojmove ostaviti za recenziju koja bi trebala biti spremna idućeg tjedna (jesi čuo, Hrvoje?), ali za sada možemo istaknuti jednu neobičnu stvar. Naime, iako su Microsoftove igre na PC-u zadnjih godina dosta dobro optimizirane i prilagođene potrebama PC igrača, Crackdown 3 u tom je pogledu svojevrsna iznimka.

Naime, ako igru želite igrati kooperativno, Crackdown 3 će vam biti zaključan na 30 sličica po sekundi, bez obzira koliko skupu gaming opremu vi imali. Na prvu misao to bi moglo imati veze uz cross-platform multiplayer, odnosno opciju da PC igrači igraju igru s igračima na Xboxu, ali to nije bila prepreka za ostale Microsoftove igre poput Forze Horizon 4 ili Sea of Thievesa.

Moguće je da se radi o neobičnom bugu, no Microsoft se još nije oglasio tako da situacija do daljnjega ostaje nerazjašnjena.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?