HCL.HR

Craftopia spaja Zeldu i Farmville u jednu igru koja uskoro izlazi na PC-u

Zoran Žalac 08.06.2020.   •   1 komentara


U sedmom mjesecu ambiciozna japanska igra Craftopia ulazi u fazu early accessa na Steamu gdje će minimalno provesti jednu godinu.

Već je nekoliko igara nastalo na inspiraciji Nintendovog hita The Legend of Zelda: Breath of the Wild. U prvom redu tu su Genshin Impact i Ubisoftov Gods & Monsters, a uskoro nam stiže i Craftopia sa svojom varijacijom na tu temu. Iako se ovdje radi o igri koja obećava sve i svašta, uključujući i potencijalni battle royale mod, nesumnjivo je kako će svi oni koji su igrali zadnju Zeldu prepoznati određene motive i mehanike koje su u Craftopiji “posuđene”, poput spuštanja “padobranom”.

Uglavnom, Craftopia će se pojaviti na Steamu u sedmom mjesecu, gdje će biti u early access fazi s 1000 predmeta, 30 vještina, 50 magičnih trikova, itd. Igrači će u prvom redu craftati stvari, a da bi do toga došli morat će između ostaloga uzgajati kupus na vlastitoj farmi, ići u istraživanje divljih regija i tamnica, te razvijati automatizirani sustav za sakupljanje resursa. Sve to moći će se doživjeti i u multiplayerum, uz napomenu da će svaki igrač imati svoj svijet i neće ga dijeliti s drugima.

Komentari (1)

  • OldNewCrqzyUser

    08.06.2020 - 09:38

    Ovo mi izgleda odlično. Da nemam FS kojeg sam dobio na PS plusu taman bi ovo odigrao za opuštanje 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?