HCL.HR

CS: GO i druge popularne igre misteriozno nestale sa Steama pa se vratile

Zoran Žalac 09.03.2021.   •   1 komentara


Nešto se danas dogodilo na Steamu pa su na kraće vrijeme bile pobrisane stranice za nekoliko popularnih igara, uključujući Counter-Strike: Global Offensive.

Ako ste se jutros probudili i prvi put u životu vam je došlo da zaigrate Counter-Strike: Global Offensive – nije bio vaš dan za to. Naime, ta je igra misteriozno izgubila svoju stranicu na matičnoj platformi, Steamu. Dogodilo se to u slučaju CS:GO, ali i još nekolicine igara kojima su pobrisane promotivne slike, traileri, achievementi, DLC-ovi itd.

Igre su bile u bazi Steama tako da su se i dalje pojavljivale u pretrazi. Oni koji su ih imali u svojoj kolekciji i dalje su ih mogli igrati kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, bilo je nemoguće doći do stranica za te igre, a nikakva obavijest iz Valvea nije stigla o tome što se događa.

U međuvremenu se sve vratilo u normalu i sada ponovno možete posjetiti Steamovu stranicu za CS:GO. No, još uvijek ostaje nejasno što je prouzročilo ovu neočekivanu blokadu. Moguće je da da se radilo o slučajnoj pogrešci, ozbiljnom propustu ili pak rutinskoj pripremi za neke promjene na Steamovim stranicama za igre.

U bilo kojem slučaju – ne brinite, nećemo se tako lako riješiti CS:GO-a.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Ja sam ti

    10.03.2021 - 16:37

    To sam ja kriv jer sam igrao previse competitiva i prije pocetka meca prijavljivao sve igrace za hack cisto ono da dobiju ban ako se uspostavi da imaju. “Preventivno cijepljenje” 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?