HCL.HR

Cuphead se sada može igrati i pomoću Tesla automobila

Zoran Žalac 28.09.2019.   •   1 komentara   •   Tehnologija


Ispunjeno je suludo obećanje Elona Muska te je s linijom automobila marke Tesla moguće igrati jedan od najboljih 2D platformera ovoga desetljeća.

Elon Musk je nedavno izjavio da će u bliskoj budućnosti srediti isporuku Tesla automobila za naše tržište. Znamo da nitko te automobile neće kupovati radi gaminga, ali noviji Tesla modeli upravo su postali prva platforma koja pokreće hvaljenu 2D igru Cuphead, a da ta platforma nije konzola, mobitel, tablet ili PC.

Softversko ažuriranje Tesle u verziji 10.0 donosi niz novosti za Tesla Model 3, Model S i Model X automobile, a među njima i mogućnost igranja Cupheada. Doduše, za igranje Cupheada na Tesli treba će vam eksterni gamepad (koji se prodaje zasebno), a i samo igranje neće trajati dugo. Naime, verzija Cupheada za Teslu sadrži samo jedan level. Ipak, i taj jedan jedini level možete igrati kooperativno s još jednim igračem.

I da, igra se može pokrenuti jedino kad auto stoji na mjestu ili dok se puni. A ako vam Cuphead ne odgovara zbog svoje izazovnosti, umjesto te igre imate i karaoke s prigodnim nazivom – Car-aoke.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • funky0308

    28.09.2019 - 20:14

    Bas htjedoh reci – eto nove ideje za zaginiti u prvom zavoju ali ajde, ne mozemo igrati dok vozimo. I da se moze igrati dok vozimo i da je Tesla dostupna kod nas opet nista od lomljenja vrata jer treba za to cudo raditi 150 godima i pri tome ne kupovati kruh 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?