HCL.HR

Besplatno se dijeli remaster Elder Scrolls: Daggerfalla, sa 16 puta više detalja

Zoran Žalac 15.06.2022.   •   4 komentara


Unaprijeđena verzija igre The Elder Scrolls: Daggerfall u Unity engineu od sada je dostupna na GOG.com te ju možete nabaviti besplatno.

Ovih se dana priča o velikim Bethesdinim svjetovima pa evo igre s najvećim svijetom kojega su do sada napravili – i to besplatno. Na GOG-u se upravo pojavio Daggerfall Unity, samostalni projekt koji je u suštini remaster 26 godina starog Elder Scrolls: Daggerfalla.

Isti je već neko vrijeme bio dostupan i besplatan, ali je instalacija tražila malo više napora od strane korisnika. Verzija na GOG-u pojednostavila je cijeli proces te je u paketu donijela 45 modova koji dodatno poboljšavaju gameplay i grafiku.

Premda ovo jest ljepša i bolja verzija od originalnog Daggerfalla koji je također besplatan na Steamu, iz GOG-a upozoravaju kako je ovaj remaster još uvijek u razvoju i da je stoga poželjno što češće snimati (tipka F9) u slučaju da naletite na neke tehničke poteškoće.

Komentari (4)

  • ILoveGaming

    15.06.2022 - 18:26

    Daggerfall Unity…zanimljivo, nisam znao da to uopće postoji. Igra izgleda lijepše od Morrowinda i Obliviona, ne baš prekrasne igre zbog mutnih tekstura i praznjikavosti. Daggerfall Unity sa tih 45 modova izgleda lijepo i sigurno igram.

    • Veseleilo

      @ILoveGaming, 16.06.2022 - 01:02

      Takodje prvi put cujem. Ovo se mora probati.

  • krolesi

    16.06.2022 - 06:39

    Hvala na informaciji

  • Rastmahatta

    16.06.2022 - 16:11

    Hvala na info! <3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?