HCL.HR

Deep Down je free-to-play igra

ToxarE 21.09.2013.   •   4 komentara


Capcom je na Tokyo Game Showu otkrio ono u što se već neko vrijeme sumnjalo – Deep Down bit će free-to-play naslov, iako još nije poznato hoće li biti besplatan za sve.

Sonyjev predsjednik Worldwide Studiosa Shuhei Yoshida na Twitteru je radosno otkrio da je Capcom na TGS-u poručio kako će PS4 ekskluziva Deep Down biti free-to-play igra. Moglo se to naslutiti još kada je najavljeno da se radi o mrežnoj multiplayer igri, s obzirom da su F2P igre u ovom trenutku nešto češće na Sonyjevim platformama.

Međutim, zasad nije poznato znači li to da će Deep Down uistinu biti besplatan za sve vlasnike PlayStationa 4, ili će mu pak pristup imati samo PlayStation Plus pretplatnici. Naime, F2P igre na PS4 (za razliku od Xbone One konzole) u pravilu neće zahtijevati pretplatu na odgovarajuću uslugu – ali odluka je zapravo na izdavaču. Sony za svoje F2P naslove neće tražiti PS Plus pretplatu, a bilo bi sasvim logično da se istim primjerom vode i ostali. Ipak, Capcom se po tom pitanju još nije očitovao.

Inače, otvorena beta za Deep Down trebala bi krenuti negdje po izlasku PlayStation 4 konzole u Japanu; dakle u drugoj polovici veljače.

Komentari (4)

  • fxp1990

    21.09.2013 - 19:20

    pa naravno da ce pristup imati samo PSPlus korisnici, zato jer je igra namjenjena online playu, a za online play je potreban – PSPlus

    • liam

      @fxp1990, 21.09.2013 - 23:02

      Ne citas pazljivo,f2p igre ne zahtijevaju ps+

  • MrJones

    21.09.2013 - 23:08

    brave new world….

  • grgoljblaster

    23.09.2013 - 09:01

    i to je to, vise nemam interesovanje za ovaj naslov; a izgledalo je zanimljivo 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?