HCL.HR

Deep Rock Galactic privukao je više od 3 milijuna patuljastih rudara

Stjepan Fikter 10.11.2021.   •   2 komentara


Razvojni studio Ghost Ship Games pohvalio se je s veoma uspješnim prodajnim rezultatima te još jednom potvrdio kako će se igra i dalje razvijati.

Kooperativna rudarska pucačina Deep Rock Galactic osvojila je srca mnogih igrača. Točnije, više od tri milijuna onih koji su kupili igru i zaputili se u izvlačenje minerala i ostalih materijala. Uostalom, mi smo također pohvalili igru po izlasku jer je riječ o veoma zabavnom naslovu kada se igra s društvom, stoga ovaj broj nimalo ne čudi.

Naime, navedena brojka uključuje kopije s PC i Xbox platformi, a razvojni studio dodatno se je pohvalio kako je sveukupno igru zaigralo više od četiri milijuna rudara. U ovome broju uključeni su svi besplatni vikendi kao i GamePass igrači. Uz to, potvrđeno je ono što se je već i ranije znalo – razvoj na igri nastavlja se i dalje.

Naime, Deep Rock Galactic nedavno je i dobio novi sustav tematskih nadogradnji koji će sada ići po sezonama umjesto kako je prije bilo. Svaka sezona trebala bi trajati četiri do pet mjeseci pa se ima vremena za pokupiti i otključati sve što stiže unutar nove nadogradnje.

Prva sezona tako nosi naziv Rival Incursion koja standardno uključuje novi sadržaj, s time kako je rudarska uprava pripremila i besplatni Performance Pass. Riječ je o battle pass konceptu koji uključuje 100 levela i razne kozmetičke dodatke za osvojiti tijekom rudarenja.

 

Komentari (2)

  • Strider NCG

    10.11.2021 - 20:21

    Odlicna igra, znao sam igrat s jednim frendom prije nego se prebacio na usrani Warzone, samo mogu rec da cim vise igraca zajedno (maksimalno 4) tim bolje.

  • zbosec49

    10.11.2021 - 22:55

    Najbolja coop igra koju sam ikad igrao. Igram stalno sa random ekipom, igra sa jaaako malo toksicnih igraca.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?