HCL.HR

Destiny 2 besplatan je za isprobavanje na PC-u

Pero Mlinar 07.07.2018.   •   15 komentara


Ako ste zagrijani za napucavanje s vanzemaljcima umjesto za napucavanje s Rusima, ovaj vikend na PC-u možete u cijelosti možete zaigrati Destiny 2 bez da potrošite ijednu lipu.

Svega tjedan dana nakon što su identičnu stvar učinili za PS4, Bungie je ovaj vikend i PC igračima odlučio ponuditi Destiny 2 za dvodnevnu probnu vožnju. Princip je i dalje isti: za vrijeme trajanja promotivnog događaja Destiny 2 možete isprobati u cijelosti, bez ikakvog izrezanog sadržaja (iako DLC naravno nije uključen). Kao što smo pisali, sama kampanja traje 15-ak sati, a kako promotivni događaj završava sutra u 19 sati, uz pažljivo planiranje vremena, sa svojom interplanetarnom rekonkvistom mogli biste do tada biti u potpunosti gotovi.

Pritom imajte na umu jednu stvar: Destiny 2 dostupan je za preuzimanje isključivo putem Battle.net klijenta, a veličina datoteka potrebnih za pokretanje igre iznosi otprilike 63 gigabajta. Ako je ikako moguće zovite susjeda da vam provuče svoj optički kabel, a ako ne – vadite kalkulator i računajte isplati li vam se započeti s pohodom.

Ipak, dobra stvar u čitavoj priči je da će vam, ukoliko zaigrate probnu verziju Destiny 2 svi spremljeni podaci ostati sačuvani za ubuduće. Ako vam se igra svidi, na stranicama Battle.neta Destiny 2 se u paketu sa svim DLC-ovima trenutno nalazi na ljetnom sniženju te ga se može nabaviti za 39 američkih dolara.

Komentari (15)

  • Agent

    07.07.2018 - 13:53

    samo više od 2 dana mi treba da izvadim tih 63 GB

    • bojanum

      @Agent, 07.07.2018 - 14:12

      Ja sam vec 3 puta skidao i brisao. E pa brate mili, nece 4 put. Kada vec trazite lovu u samoj igri, mogli ste je dati besplatno. Ionako igra umire, dolazi kao novi DLC koji je cudooooo nevidjeno. Cudo ce trajati tjedan dana i onda opet ista stvar. A bas sam se veselio dvojci.

  • GAMEmaher

    07.07.2018 - 14:18

    Igrao sam je prošli tjedan na ps4 i čak nije loša…jednom je i nabavim za sitno sa svim dlc. Al prvo se mučim prvi završit gdje sam nekad nema šanse ju proći

    • Ki-ya Karate Monster

      @GAMEmaher, 07.07.2018 - 14:49

      Propustio si prošli mjesec Humbe Bundle dijelio igru za 12 dolara, ja sebi ugrabio..

    • Romano

      @Ki-ya Karate Monster, 07.07.2018 - 16:51

      I treba ti jos 70 € za ekspanzije. Izdaju season pass i onda izbacuju kontent izvan season pasa koji naplacuju skuplje od istog. Stoka je gora od EA i treba ih bojkotirati totalno

    • moordrak

      @GAMEmaher, 07.07.2018 - 22:13

      Eto ja sam uboo PS4 verziju D2+SP za 180kn. Ne znam jel još traje akcija…

    • GAMEmaher

      @moordrak, 08.07.2018 - 17:56

      Znam…vidio. al rekoh ne uzimam dok prvi sve ne riješim. Bude opet za tu cijenu

  • funky0308

    07.07.2018 - 17:31

    Skinuti 60ak GB vecini nije neki problem ali dok se oporavimo od utakmice i, nadam se slavlja, ostaje igranje od sutra (u najboljem slucaju) od 10h. Trenutno nema igre za koju bih sjeo u 10h za komp i udarao u komadu do navecer. Iako, volio bih probati igru pa mozda i skinem tek toliko da se uvjerim da je otimacina stvarna kako ljudi i govore pa da mi nije zao sto je propustam. U svakom slucaju, hvala na info, ne igram trenutno Diabla pa ne bi ni skuzio ovo.

    • Agent

      @funky0308, 07.07.2018 - 19:04

      Ovako ima se prostora na disku ali da to izvadim treba mi više od 30h tako da vremenski je problem skinut.

    • bojanum

      @funky0308, 07.07.2018 - 21:54

      Vjeruj mi igrao par desetaka sati i otimacina je realna i sramotna. Ako i kupis igru, moras pljunuti jos nekih pedesetak eura na ekspanzije ako zelis igrati kako spada. Ali igra kao igra je super, barem meni.

    • moordrak

      @funky0308, 07.07.2018 - 23:34

      Nećeš propustiti ništa bitno i važno. Nakon što završiš priču (bez DLC-ova), kreće pravi grind. Na početku se zapališ za multi, ali kada zaključiš da je okosnica cijele igre beskonačno ponavljanje jednog te istog, prođe te volja. Grind gind i još malo grinda. Ovo oko otimačine u igri ne mogu potvrditi jer sam nabavio d2+SP za 180kn i to mi je posve prihvatljiva cijena za ovaj uradak. Postoji ingame valuta, silver, i to se kupuje pravim novcima ali koliko sam vidio, oprema koju možeš kupiti silverom nije ništa bolja od one koju zaradši gameplayom. Općenito, free oprema, da tako kažem, je raznovrsna i prilično moćna. Ako patiš od kozmetike, onda troši. Da ti pravo velim, ne vidim nekog opravdanog razloga za posezanje u novčanik. DLC-ovi? Ne znam. Nisam još krenuo sa njima i vjerojatno ni neću. Inače nemam običaj kupovati posebne DLC-ove niti za jednu igru.

    • Czar

      @moordrak, 07.07.2018 - 23:54

      Taj grind je karakterističan za svaki mmo. Jednostavno je nemoguće da ti izbacuju svakih mjesec dana novi content…

    • moordrak

      @Czar, 08.07.2018 - 09:50

      Content nije sporan, ima ga. Svijet Destinya je lijepo napravljen, relativno brzo možeš levelirati lika ali kako ideš dalje, odnosno, zarađuješ bolje stvari nisam primjetio da je gameplay zbog bolje opreme drastično lakši i to me jako smeta. Ako sam već uložio vrijeme u opremu i leveliranje na razinu godlike snage, pa daj mi takav gameplay!
      Recimo PvP. Lijep divan i krasan za ekipu koja igra već godinama. Ostalima, živa frustracija jer te top 1% igrača koji još uvijek igraju skinu sa par metaka. Ako i nekako pobijediš, nagrade su razočaravajuće. U “otvorenom” svijetu stvar je obrnuta. Eo, primjer onaj prostor oko crkve. Vjerovao ili ne, najveći mi je gušt našaketati negativce. Općenito, pola igre, ako odabereš titana, možeš preći doslovno samo sa šakama. Isti klinac igrao ga sa ligtom 340 ili 150.
      Ispada da su egzotična oružja jedina vrijedna pažnje zbog posebnih perkova, a da ih dobiješ moraš grindati k’o budala. Zapravo, nemaš nikakvog drugog razloga za grind osim možda ako skupljaš trofeje pa moraš skupiti, ne znam, 15 egzota. Gliter. Napunio sam ga na 100k i što sa njim? Doslovno na ništa ga ne možeš potrošiti do kraja igre. Stalno imaš onaj osjećaj: dva koraka naprijed, tri nazad i to mi je opći užas za jednu ovako kompleksnu igru.

  • snooker

    07.07.2018 - 18:17

    Da ima preloada i da je vijest došla ranije možda bih i odigrao, ovako mi nije moguće

  • nikolapro55

    08.07.2018 - 11:33

    Igra je mrtva na PC , ako kupujete kupite verziju za konzole 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?