HCL.HR

Prvi Destiny više neće dobivati ažuriranja i praktički umire kad izađe dvojka

Zoran Žalac 05.06.2017.   •   3 komentara


Bungie je još jednom ponovio kako originalni Destiny više neće dobivati nove sadržaje, no otkrio je da više neće biti ni balansiranja u gameplayju.

destiny-rise-of-iron-launch-trailer

Uz silnu količinu novca spiskanu na razvoj i promociju prvog Destinyja, čini se kako ta igra neće živjeti duže od tri godine. Naime, znali smo već da novih sadržaja više neće biti i da je Age of Triumph ažuriranje bilo zadnje “hura” prije nego ove jeseni dobijemo Destiny 2. Međutim, razvojni studio Bungie sada je potvrdio kako više neće biti ni ažuriranja koja će podešavati gameplay.

Igrači tako mogu zaboraviti na daljnja balansiranja i sitnije dorade u mehanikama jer smo od prvog Destinyja vidjeli sve što se imalo za vidjeti. Naravno, još uvijek je to ogromna igra s ogromnom količinom sadržaja (barem ako nabavite The Collection izdanje), samo je pomalo tužno da će igra nakon izlaska dvojke biti vrlo brzo zaboravljena. A nije teško predvidjeti kako će dvojci isto tako trebati nekoliko godina da količinom sadržaja sustigne svog prethodnika.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • GAMEmaher

    05.06.2017 - 13:49

    Samo nek oni jednom ako ukinu online podršku molim nek lijepo uvedu da mi koji imamo igru bude offline i omoguće bootove u igri umjesto prave ekipe da se uvijek može igrat!
    Meni je destiny prvi odličan i treba da bude u kokekciji igriv za stalno.

    • baDarmageddoN

      @GAMEmaher, 05.06.2017 - 17:04

      Hej… ovo je gaming portal. Ne smiješ tu reći da je Destiny odlična igra 😛 (uglavnom, slažem se)

  • l)oolvl

    05.06.2017 - 14:50

    po meni teška glupost to što rade, igra ispada kao MMO koji to zapravo i nije; trebali su napraviti masivnu ekspanziju kao svi normalni MMO-i što rade, a ne nastavak :facepalm:

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?