HCL.HR

Nastavak avanture Detroit: Become Human nije isključen

Zoran Žalac 25.06.2018.   •   3 komentara


Osnivač Quantic Dreama pojasnio je fanovima igre Detroit: Become Human da je nastavak priče moguć, ali da ga ekipa ne planira raditi pod svaku cijenu.

Prošlomjesečna avantura Detroit: Become Human ostvarila je sasvim solidan rezultat u prodaji i ako se pita fanove francuskog studija Quantic Dream, oni bi rado voljeli vidjeti nastavak te igre. U prilog im ne ide činjenica kako Quantic Dream nikada do sada nije napravio nastavak neke svoje igre, ali osnivač tima na Reddit AMA sesiji izjavio je kako svijet futurističkog Detroita možda posjetimo još jednom.

“Radit ćemo na nastavku ako budemo smatrali da imamo ideja, strasti i uzbuđenja da do radimo; te ako budemo osjećali da imamo još nešto za reći o tom svijetu. Mi imamo jako mnogo poštovanja prema svojim fanovima i nikada ne bismo radili nastavak samo radi brze zarade. Nas pokreće strast više nego išta drugo, iako to ponekad nije nešto razumno… Ali, uživali smo raditi na Detroitu i postoje brojne uzbudljive priče koje bi mogle biti ispričane u tom svijetu. Postoje brojni likovi koji bi mogli imati DLC o svojim pozadinskim pričama, iako bi nam bilo teško izabrati između tih likova.” – izjavio je predsjednik studija David Cage.

Interesantno je spomenuti kako je Cage otkrio i to da mu je jedan od budućih izazova narativna igra u multiplayer okruženju. S obzirom da Quantic Dream nikada nije radio multiplayer igre (ako ne računamo Beyond: Two Souls), prvi i najteži korak bio bi im uvjeriti izdavače da takav projekt odobre.

Komentari (3)

  • NikolaBoyProx

    25.06.2018 - 14:54

    Bilo bi zanimljivo da naprave nastavak.(=

  • CrashLP

    25.06.2018 - 16:49

    Bolje da se kao i do sada zadrze na odlicnoj igri nego useru s nastavcima 🙂

  • Tomon_45

    26.06.2018 - 14:54

    To bi bilo dobro da hoće biti nastavak

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?