HCL.HR

Dijelimo 30 kodova za Destiny betu!

nebel 09.07.2014.   •   1 komentara


Želite besplatno isprobati tu mješavinu FPS-a i MMO-a zvanu Destiny prije kupnje? Evo prilike! Imamo 30 kodova koji vam garantiraju pristup beti na PS3, PS4, X360 i XONE platformama.

Ako ste prednaručili Activisionovu veliku FPS/MMO nadu Destiny dobit ćete priliku zaigrati beta verziju igre 17. srpnja ako imate PS3 ili PS4 konzolu te 23. srpnja ako planirate igrati na Xboxu 360 ili Xboxu One. No 30 najbržih i najsretnijih posjetitelja HCL-a dobiti će priliku sudjelovati u beta testiranju na konzoli po svom izboru bez ikakve prednarudžbe.

Imamo točno 30 beta kodova za podijeliti, a podijeliti ćemo ih sve u naredna tri dana. Sve što trebate učiniti je pratiti našu Facebook stranicu gdje ćemo danas, sutra i prekosutra objaviti sve kodove po principu “tko prvi njegovo”.

Kada ugrabite kod, morate ćete brže-bolje skoknuti do ove stranice i pratiti upute kako biste ga aktivirali. Preporučamo da si odmah napravite korisnički račun na Bungie.net budući da je upravo prijava na taj račun jedan dio procesa aktivacije.

Nakon što povežete beta kod sa svojim Bungie korisničkim računom, preostaje vam samo čekati da vam Bungie pošalje mail u kojem ćete moći izabrati na kojoj konzoli želite igrati. Nakon što izaberete preferiranu konzolu, dobit ćete download code za preuzimanje beta verzije igre putem PSN-a, odnosno Xbox Livea.

Prvih deset kodova podijeliti ćemo na Facebooku danas između 17 i 19 sati. Ovi kodovi stigli su nam od dobrih ljudi iz trgovine game-world.hr, a ukoliko vam je mrsko čekati da mi objavimo kodove na Facebooku, možete prednaručiti igru na stranicama GameWorlda i tako odmah dobiti svoj beta kod te si osigurati finalnu verziju igre na kućnoj adresi i to na sam dan izlaska.

Ako ste zaboravili, Destiny izlazi 9. rujna u verzijama za PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 i Xbox One.

Komentari (1)

  • hawx

    10.07.2014 - 09:36

    Pozz zanima ma jel vec neko ima iskustva sa game-world-om ? kolko su pouzidan itd. ,vidim da je slovenski shop to pa me zanima dali i u hr garantiraju posiljku na dan izalska igra (pise u tekstu ali da se uvjerim haha ).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?