HCL.HR

Dobili smo zanimljiv battle royale sa životinjama koji možete zaigrati besplatno

Pero Mlinar 04.01.2019.   •   2 komentara


Super Animal Royale jedan je od recentnijih battle royale naslova te je ovih dana dobio i svoju besplatnu verziju.

Dok sam boravio u školskim klupama jedna od popularnijih stvari među muškom ekipom bili su Happy Tree Friends, serija s praktički jedinom poantom da u svakoj epizodi šumske zvjerčice skončaju na čim bolniji način. Kako sam se u tom pogledu naviknuo sam na virtualno nasilje na životinjicama, nije mi problem obavijestiti vas da sad postoji i battle royale u kojemu se međusobno kolju… ratoborne životinje. Čak je i besplatan, taj naslov, mada u ponešto ograničenoj varijanti.

Super Animal Battle Royale na Steam je stigao prošli mjesec te ubrzo prikupio dobre kritike, ali baza igrača nije u potpunosti zadovoljila tvorce. Iako puna verzija naslova još uvijek košta 11 eura, oni vam trenutno besplatno nude takozvani Super Demo. Njega možete igrati koliko želite i protiv koga želite, a jedino ograničenje je što ne možete osvojiti sve predmete i životnijce iz pune verzije. Zapravo možete, ako naknadno odlučite platiti cijenu igre jer stvari u demo verziji osvajate kao i redovni kupci, samo ih ne možete koristiti u igri.

Naslov nudi standardne solo, duo i squads modove, ali se igra iz 2D perspektive i generalno ostavlja dosta unikatan dojam u svojemu “žanru”. Nigdje u opisu igre ne stoji hoće li se besplatna verzija nuditi beskonačno dugo pa ako vam se Super Animal Battle Royale čini interesantnim, kliknite na tu tipku za preuzimanje.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?