HCL.HR

Dostupna i četvrta zakrpa za Total War: Rome 2

Renato Pedišić 14.10.2013.   •   2 komentara


Rim 2 se i dalje krpa, a četvrti patch donosi velike popravke na području umjetne inteligencije unutar svih aspekata ove strateške igre – od kreacije vojske pa do taktičke strane njenog korištenja.

Najavljeni četvrti patch za Total War: Rome 2 trenutno je dostupan, a njegova značajnost je ponajviše u popravljanju većine problema s igrinom umjetnom inteligenicjom. Popravci su izvršeni na polju konstrukcije novih zgrada, opskrbi hranom, stvaranja vojske, tehnologijskom napretku i taktikama koje se koriste unutar borbi. Puna lista popravaka dostupna je ovdje, a da stvari idu na bolje dokaz je činjenica da ih je znatno manje od 140 grešaka koje su ispravljene prije manje od dva tjedna.

Peta zakrpa ulazi u beta fazu sljedećeg tjedna, a mi se nadamo da će ona popraviti sve preostale greškice i još bolje opravdati vrlo visoku ocjenu koju je igra dobila u našoj poprilično detaljnoj i opširnoj recenziji.

Komentari (2)

  • thaares

    14.10.2013 - 12:46

    Je li patch retroaktivan? mogu li ga preko vanilla verzije igre inst?

    • napaljeon

      @thaares, 14.10.2013 - 17:14

      Preporucio bi ti da si ne stavljas ovaj patch dok ne dode neki mali fix za njega jer se ljudi zale da im se igrica jako crasha.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?