HCL.HR

Dostupna je demo verzija za Hyrule Warriors: Age of Calamity

Zoran Žalac 28.10.2020.   •   8 komentara


Nintendo je lansirao demo verziju jedne od iščekivanijih Switch igara u 2020. godini. Besplatno možete isprobati početna poglavlja novog Hyrule Warriorsa.

Nintendo je danas odradio zadnji Direct Mini za 2020. godinu i u sklopu istoga najavili su malo iznenađenje. Korisnici Switch konzole od danas mogu isprobati demo verziju nadolazeće ekskluzive Hyrule Warriors: Age of Calamity.

U demo verziji se igra prvo poglavlje igre, bilo samostalno, bilo u lokalnom multiplayeru za dvoje. Moguće je igrati u ulozi Linka, Zelde i/ili Impe. Sav ostvareni napredak iz demo verzije moći će se prenijeti i u punu verziju igre koja stiže 20. 11.

Demo možete preuzeti na službenom eShopu ili ovdje.

Komentari (8)

  • Emperor Ghaleon

    28.10.2020 - 17:20

    lol, pojma nisam imao da je bio Mini Direct. (jer nisam bio na chanu)
    Hvala ti na ovoj vijesti! Skidam demo za koji sat, pa da vidimo što je to.

    • LetMeBeFrank

      @Emperor Ghaleon, 28.10.2020 - 17:44

      Ja otvorio youtube da pogledam neke vijesti vezano za izbore kad ono “Nintendo Direct Mini” video, objavljen prije pola sata, mi iskoci na pocetnu stranicu. Dosta dobar Direct za jedan “partner showcase”.

    • Emperor Ghaleon

      @LetMeBeFrank, 28.10.2020 - 18:28

      Još su i stealth dropali No More Heroes 1 i 2. Nikad nisam igrao te igre, ali eto, mogao bih sad baciti oko. Trailer (prikazan na ovom directu) je bio, blago rečeno, čudan. 🙂

    • LetMeBeFrank

      @Emperor Ghaleon, 28.10.2020 - 18:53

      Ee to isto, nisam ih ni ja igrao. Prvo sam mislio “aha, okej, dat ce datum za trojku koju su najavili vec prije”, a kad ono evo i prethodne dvije igre. Iso sam sad pogledat i obje igre imaju dosta high user score na metacriticu. Izgledaju zanimljivo, ali istina ovo za trailer, bas je over the top s wacky humorom i rusenjem cetvrtog zida.

  • Dajsikeks

    28.10.2020 - 18:50

    Lol AMD event zakopao Direct Mini

    • Emperor Ghaleon

      @Dajsikeks, 28.10.2020 - 19:00

      Bez brige. Sigurno ćeš moći emulirati ove igre koje su danas prikazane. Za kojih 5 godina kad srede Yuzu emulator.

  • Emperor Ghaleon

    29.10.2020 - 17:27

    (Upalio demo danas)
    Ova demo AOC (Age of Calamity, ne Alexandria Ocasio Cortez) je prva Warriors igra koju sam igrao. Ikad. I nakon prva sata provedenih u njoj mogu reći da nije loša. Lijepo i šareno izgleda, borba fluidna, nema screen tearing (joj što to mrzim), i čini mi se da demo nije tako kratak. Ovo je možda u rangu sa DQ11S demom koji traje sve do pustinje (7 sati minimum, u mom slučaju 13 sati jer sam radio sidequestove i crafting), te isto ima save transfer. Najs. Taman ću grindati levele prije no što igra izađe lol.

  • Nur_Da

    29.10.2020 - 21:09

    Skinuo i probao. Prva Zelda koju sam ikada igrao je BOTW i zakon mi je bila.

    Ovo… mi je bilo nevjerovatno dosadno. Inace volim hack and slash ali ovo mi je toliko repetitivno bilo da nisam ni demo do kraja odigrao. Probat cu mozda kasnije, da dam jos koju priliku. Ako ne bude islo, jednostavno pogledam pricu na Youtube.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?