HCL.HR

Najočekivanije godišnje kape i obleke stigle su u Dotu 2

Stjepan Fikter 26.05.2020.   •   0 komentara


Iako ove godine vjerojatno nećemo vidjeti deseti The International turnir, Valve je ipak pripremio za sve Dota 2 fanove Battle Pass kako bi se mogli uljepšati i pokazati koliko su novaca potrošili.

Osim Internationala, najočekivaniji drugi događaj vezan za Dotu 2 je dolazak Battle Passa kako bismo na heroje mogli staviti nove kape te živcirati druge igrače sa zvukovima, sprejevima i ostalim stvarima. Čekanju je sada kraj jer je Battle Pass dostupan za kupovinu. Za pristup sadržajima potrebno je izdvojiti malo manje od deset eura, a kako je to i običaj, od svake kupovine 25% odlazi u nagradni fond. Valve je pripremio početnih 1,6 milijuna dolara, a u manje od 24 sata iznos je već premašio pet milijuna.

Jedna od novina s ovim Battle Passom su i Guildovi koji su sada zapravo dobili drugi život jer je to davnih dana bilo ubačeno u igru. Guildu se svako može pridružiti, no samo vlasnici Battle Passa ih mogu otvarati. Pa osim lakšeg igranja s prijateljima, guildovi se mogu levelirati što vodi do osvajanja nagrada. Tu su još i Gauntlet, za koji je u principu potrebno pobijediti tri meča zaredom, te Sideshop unutar kojeg se unajmljuju heroji kako bi se osvajale nagrade.

Za ovogodišnje kooperativno druženje u labirintu u obliku posebnog ljetnog događaja, morat ćemo se još strpjeti jer taj sadržaj trenutačno nije dostupan. S druge strane, osvajanje nagrada po špilji je dostupno, a ove godine posebne kape imaju Slark, Nyx i Spirit Breaker.

Tematski vizualni izgled bojišta također nije izostao dok su Anti Mage i Pudge ove godine dobili svoje persone. Također, Wraith King, Queen of Pain te Windranger su dobili arcana kape s time kako će se i ove godine glasovati koji će heroj iduće godine dobiti arcanu.

Kako je to i običaj, chat lines su se vratili te se opet mogu nadograđivati uz hrpu ostalih vizualnih dodataka kojih ima sve više kako se otključavaju novi Battle Pass leveli. Za sve detalje najbolje je pogledati službenu stranicu jer je Valve pripremio mnogo toga.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?