HCL.HR

Dragon Ball FighterZ stiže na PlayStation 5 i Xbox Series, uvodi značajnu promjenu

Dominik Vadas 08.08.2022.   •   3 komentara


Popularna tabačina Dragon Ball FIghterZ pet godina nakon izlaska na aktualne konzole uvodi rollback netcode tehnologiju.

Vesele vijesti stigle su fanovim Dragon Balla s turnira EVO 2022. Bandai Namco objavio je kako će borilačka igra Dragon Ball FighterZ dobiti svoje verzije za PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Svi oni koji imaju PS4 ili XBOX verzije igre moći će ju besplatno nadograditi na poboljšanu verziju.

A glavni novitet poboljšanih verzija za PS5 i XSX/S bit će rollback netcode. Ova potvrda razveselila je ljubitelje ove tabačine koji su rollback priželjkivali još od lansiranja igre početkom 2018. Za one koji nisu upoznati: rollback netcode je laički rečeno metoda koja eliminira odgodu odaziva na zadanu naredbu tako što predviđa igračevu naredbu.

U službenoj objavi stoji kako će rollback osim u PS5 i XSX/S verzijama biti implementiran na PC platformi. Budući da će rollback povećati zahtjeve za pokretanje igre, PC igrači moći će birati hoće li koristiti rollback netcode. Treba naglasiti kako igrači na računalima ne moraju strahovati jer je FighterZ vrhunski optimizirana igra za koju vam ne treba računalo iznad 9000.

Ostaje nepoznanica kada će Dragon Ball FighterZ početi koristiti Rollback Netcode. Bandai Namco obećava nam kako će “sustavu trebati neko vrijeme”, no potrudit će se da to bude što prije moguće.

Komentari (3)

  • kebbab

    08.08.2022 - 13:29

    Sve super ali ka bi na ps5 DBZ Kakarot

    • Dominik Vadas

      @kebbab, 08.08.2022 - 14:10

      Joj da su barem još malo doradili taj Kakarot i ubacili više sadržaja iz filmova ili Supera, fantastična bi to igra bila!

    • TheCaptainCrash

      @Dominik Vadas, 08.08.2022 - 15:53

      odigrao sam je jer je to najblize rpgu sto mozemo imat za dragon ball

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?