HCL.HR

Drake Hollow je nova igra opisana kao akcijom nabijeno građenje sela

Hrvoje Smoljić 15.11.2019.   •   4 komentara


Drake Hollow nova je igra skuhana prema već iskušanom receptu – prstohvat Terrarie, dašak My Time at Portie s Fortnite preljevom.

Ako ste jedan od onih igrača koji može utrošiti nerazumnu količinu vremena igrajući igre u kojima se nešto gradi – Drake Hollow bi mogla biti igra za vas.  Sve informacije o istoj dolaze u obliku trailera, gdje je otkriveno kako ćemo ju zaigrati iduće godine na Xboxu One i PC-u. Ako je suditi prema igrama iz kojih vuče inspiraciju, Drake Hollow mogao bi biti zabavno iskustvo.

Humoristično opisana kao “akcijsko građenje sela”, igra izgleda kao nešto opuštenija igra preživljavanja smještena u zanimljivom, magičnom svijetu. Igrači će se moći udružiti s prijateljima i drugim igračima u sakupljanju resursa i borbi protvi raznih čudovišta. Uz navedeno, morat će graditi čitava sela kako bi zaštitili slatka mala stvorenja kolektivnog naziva Drakes. Trailer u određenoj mjeri daje naslutiti kako će taj segment igre imati elemente tower defense žanra.

Igra se hvali i šarmantnim stiliziranim vizualima koji donekle podsjećaju na popularni Fortnite. Vjerujemo kako će joj već ta činjenica u startu priskrbiti solidnu bazu igrača. Pogledajte trailer i procijenite sami:

Komentari (4)

  • SonOfZeus

    15.11.2019 - 23:31

    Sto je sa MS-om i mp coop igrama u poslijednje vrijeme? Jesu culi za sp?

    • vragec25cro

      @SonOfZeus, 16.11.2019 - 09:59

      Gears 5,forza horizon 4,forza motosport 7 sve su to singleplayer i multiplayer igre.Gears 5 odigrao solo,a znam ga i u split screen odigrati kad dođe frend ili buraz.FH 4 mislim da od jedno 200 h da sam jedno 2 h proveo u multiplayer,forzu motosport samo probo multiplayer ostalo singleplayer.Znači sve nabrojene su singleplayer u kojima možeš i m ultiplayer i co op zašto bi to bilo loše? 🙂 P.S. mislim da im samo sea of thieves full multiplayer

    • SonOfZeus

      @vragec25cro, 17.11.2019 - 18:39

      Znaci utrke i jedna akcijska igra u kojoj je mp vazan dio. Gdje su full fledged sp igre tipa fable? Gdje? Sve nesto coop ili mp

    • vragec25cro

      @SonOfZeus, 17.11.2019 - 20:21

      Šta fali utrkama?Ja naprimjer samo na forzu horizon 3(solo,multiplayer samo probao) utukao više sati nego na 4 sezone u carera modu fifa 18,crash bandicot insane trilogy,horizon zero dawn i rdr2 zajedno.(svatko ima svoj ukus)Gears možeš solo(slično kao cod) ima single player kampanju i još hrpu sati možeš utući u mp.State of decay 2 možeš solo i co op ili multiplayer(ja odigrao full solo).Sad reci jel bi se ti bunio da naprimjer Uncharted 4 možeš da igraš solo(kako je i igra) i da možeš još opet svaku misiju igrati s frendom u split screen?Kolko znam(nisam siguran),ali večina igara koja izašla na xbox one(microsoftove) samo jedna ili dvije only multiplayer.(sea of thieves i onaj sunset).Meni draže čak ako igra ima singleplayer i još pokraj dobar multiplayer(gears ,forza horizon,forza motosport,)naravno ako mi se igra sviđa.Znači odigram 20-80h single i još pokraj hrpu sati na multiplayyer to mi ispada višestruka korist,a ne da jednu igru prelazim više puta 🙂 (jednostavno previše igara na tržištu )

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?