HCL.HR

Drugu godinu za redom Funcom izdaje prigodnu igru povodom Noći vještica

Gregor Stojev 05.10.2016.   •   2 komentara


Nakon prošlogodišnjeg The Parka, Funcom i dalje vježba s Unreal Engineom pa nam tako sada dostavlja i drugi naslov smješten u The Secret World.

hide and shriek

Prošle smo godine na vrijeme za Noć Vještica od Funcoma dobili samostalni odsječak The Secret Worlda s horor pričicom The Park, a ta se tradicija sada izgleda nastavlja. Iako The Secret World još uvijek dobiva dodatke, a u izradi je i novi Conan naslov, Funcom i dalje uzima privremenu pauzu od MMO žanra kako bi za Noć vještica priredili nešto malo drugačije. Hide and Shriek tako ćete krajem mjeseca moći preuzeti preko Steama, no hoće li išta koštati trenutno je još nepoznanica.

Hide and Shriek obećava ponuditi kraće 1 na 1 multiplayer mečeve od jedno desetak minuta u kojima se igraći međusobno skrivaju, plaše, spremaju zamke i bacaju čarolije u školama Little Spring High i Innsmouth Academy koje se poput The Parkovog Athlantic Island Parka nalaze preko puta gradića Kingsmouth. Da stvar bude mrvicu unikatnija, oba su igrača ovdje u potpunosti nevidljiva. Na što će sve to točno ličiti ni mi još nismo sigurni, ali novi teaser trailer obećava šareni provod za popularni blagdan.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Fskpz gaming fan

    05.10.2016 - 19:50

    Cini se zanimljivo, volio bi da je free!

  • Fskpz gaming fan

    05.10.2016 - 19:52

    Samo ne znam sto su ovim trailerom htjeli reci jer ja tu ne vidim nista!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?