HCL.HR

Duh Settlersa zaživio je kroz ranu verziju Pioneers of Pagonia

Stjepan Fikter 14.12.2023.   •   3 komentara


Fanovi city builder igara mogu postati pioniri i krenuti u istraživanje nepoznatih područja s dolaskom rane verzije Pioneers of Pagonia, nove igre iza koje stoji glavni um nekad popularnog Settlers serijala.

Ako ste kompletno zaboravili kako je ove godine izašao The Settlers: New Allies – neće vas nitko kriviti. Uostalom, niti Ubisoft se nije htio zamarati promocijom igre jer je valjda i njima bilo jasno kako ta igra nije ono što su fanovi htjeli. Ipak, dobre vijesti stižu ne samo za ljubitelje navedenog serijala nego i za ostatak uživatelja u city building naslovima jer je Pioneers of Pagonia dostupan unutar early access programa.

Naime, iza ovog naslova stoji upravo kreator serijala The Settlers, što znači kako ima i potpunu slobodu u razvijanju svoje vizije gradnje, istraživanja i borbe koja će nas dočekati na nepoznatim teritorijima. Igra bi u ranoj verziji trebala provesti najmanje šest mjeseci, a već sad je otkriveno kako se za drugi mjesec iduće godine priprema nadogradnja fokusirana na proširenje ekonomskog aspekta.

Kasnije dolaze mogućnosti rudarenja kao i kooperativni način igranja uz standardne nadogradnje koja će uključivati različita poboljšanja bazirana na povratnim informacijama od strane igrača.

Komentari (3)

  • ProperBurial

    14.12.2023 - 11:13

    Čak i izgleda kao klasični settlers. I’m sold.

  • rokonja

    14.12.2023 - 11:24

    Baš mi neki dan zapela za oko – mislim da bi trebalo probat.

  • Dzontra

    14.12.2023 - 13:18

    ovo čekam na Steamu… naravno kad izađe iz EA faze… Rokanje na maksimum!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?