HCL.HR

Dune: Awakening odvest će nas na Arrakis kako bismo preživljavali u MMO okruženju

Stjepan Fikter 24.08.2022.   •   5 komentara


Hodanje po pijesku, preživljavanje u pustinji i izbjegavanje nezasitnog crva doživjeti u Dune: Awakening, novoj igri kreatora Conan Exilesa i drugih MMO naslova.

Nakon taktiziranja po pustinji Arrakisa, u nekoj doglednoj budućnosti moći ćemo preživljavati unutar iste, ali u MMO okruženju. Svježe najavljen Dune: Awakening prikazat će nam težak život na pješčanom planetu – osim što ćemo graditi, istraživati, skupljati resurse i paziti da ne dehidriramo, morat ćemo izbjegavati i ogromnog pješčanog crva.

Kako je riječ o MMO igri, društveni će aspekt također imati značajnu ulogu. To znači pridruživanje ili kreiranje svoje frakcije pomoću koje ćemo utjecati na svijet. Bilo to skupljanjem začina, trgovinom, podmetanjem ili otvorenim sukobom. Borbe će se primarno odvijati na tlu, ali mogu se nastaviti i u zraku. Spominju se masivne bitke, ali trenutačno nema preciznih detalja što to znači.

Još jedan značajan element unutar igre bit će pješčane oluje koje će mijenjati izgled planeta. Odlazak u neistražene sektore obično će značiti otkrivanje tajni i bogatstava prije nego se promijeni pustinja kakvu smo do maloprije znali. Doduše, još ne znamo kako će to funkcionirati u praksi jer trailer koji je najavio Dune: Awakening nije sadržavao prikaz prikaz.

U bilo kojem slučaju, Dune: Awakening najavljen je za PC (Steam), PlayStation 5 i Xbox Series platforme, za sada bez navedenog datuma izlaska.

Komentari (5)

  • SanKa

    24.08.2022 - 09:40

    jebite se i vi i MMO. dajte mi SP experience

  • Tatqo

    24.08.2022 - 09:44

    Imat ces Atlas fallen,i Lord of fallen

  • Enrubius

    24.08.2022 - 11:28

    Fora filmić, a ostalo?

  • DjokaBA

    24.08.2022 - 13:12

    Jebo ih MMO, ali bas me zanima kako ce pustinju napraviti zanimljivom.

  • Snake666Doctor

    25.08.2022 - 02:08

    Ma ovo je fail u najavi vec sada.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?