HCL.HR

Eden Star je mješavina Minecrafta i Mirror’s Edgea

Stjepan Fikter 14.09.2013.   •   2 komentara


Krajem godine stiže nam ova zanimljiva futuristička survival igra bazirana na Unreal Engineu 3 koja će uz ultra destruktabilnu okolinu ponuditi i zanimljivu borbu, odnosno model kretanja.

Flix Interactive priprema nam futuristički survival naslov u kojemu ćemo iz prvog lica graditi, uništavati, sakupljati resurse te kroz free-flow borbu eliminirati protivnike koji nas žele ubiti, odnosno uništiti nam bazu.

Ovako na prvu, ovo ne zvuči kao nešto posebno jer u zadnje vrijeme survival igre iskaču iz paštete, ali Eden Star pokušat će se istaknuti ultra interaktivnom okolinom koja će se moći oštetiti i deformirati.

Još kada se na to zalijepi grafika kakvu omogućuje Unreal Engine 3, čak i oni kojima se smuči na spomen Minecrafta mogli bi ostati iznenađeni, a sudeći po premijernom traileru, kretanje će nalikovati na ono viđeno u Mirror’s Edgeu. Barem sam ja dobio takav dojam.

Datum izlaska postavljen je za kraj godine, a u bliskoj budućnosti možemo očekivati i Kickstarter kampanju. U slučaju da vam se sviđa prikazani pre-alpha gameplay, možete glasati za igru na Steam Greenlightu.

Komentari (2)

  • goldfinger

    14.09.2013 - 14:53

    Izgleda ok.

  • stru?njak

    14.09.2013 - 17:53

    Bar je ideja dobra, ove danas igrice su sve iste, ovo izgleda zanimljivo, samo da ne bude bossova jer ih mrzim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?