HCL.HR

Elite: Dangerous sletio na planete

Stjepan Fikter 15.12.2015.   •   1 komentara


Izlazak Horizons ekspanzije mali je korak za Elite, a veliki za igraću zajednicu. Slijetanje na planete je samo početak druge sezone za sve svemirske avanturiste, kažu developeri.

S izlaskom Elite Dangerous: Horizons ekspanzije počinje druga sezona u Elite svemiru, a početak je rezerviran za Planetary Landings gameplay.

Nakon što su igrači imali prilike istraživati poprilično veliki svemir, sada će se moći spuštati na planete i druga manja svemirska tijela te ih bolje upoznati uz pomoć SRV vozila.

Također treba naglasiti kako je ovo samo početak budući da developeri za iduću godinu pripremaju još značajnih dodataka koji će obogatiti ionako veliki svemir.

Točan datum izlaska tih proširenja još ne postoji, ali znamo da možemo očekivati opcije poput loota i craftinga, multicrew brodova, kreiranje zapovjednika te veće brodove s kojih će se moći lansirati manji napadački brodovi.

Komentari (1)

  • IaMarmageddoN

    16.12.2015 - 13:38

    Kada padne cijena odmah uzimam jer mi se sviđa ta ideja slijetanja i planetarnih bitki i svega što horizon nosi. Makar vjerujem da će Star Citizen ipak imati u više sadržaja, pogotovo FPS mod donosi neki viši co-op nivo u igru. Nadam se samo da ću nabaviti Oculus za ove dvije igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?