HCL.HR

Enemy Front dolazi u proljeće iduće godine

Stjepan Fikter 01.09.2013.   •   3 komentara


Developer i izdavač City Interactive objavio je kako ćemo njihov nelinearni WW2 FPS Enemy Front zaigrati u proljeće 2014. godine i to na PC-u, X360 ili PS3.

Prije dvije godine najavljen je Enemy Front, projekt na kojemu je radio Stuart Black, kreator popularne pucačine Black. Prošle godine, gospodin Black napustio je razvoj igre zbog navodnih kreativnih neslaganja s izdavačem City Interactiveom, dok je kormilo preuzeo Raphael van Lierop, narativni dizajner Far Crya 3 te redatelj Warhammera 40K: Space Marine.

Promjenom vodstva izmijenjen je i koncept igre pa je tako Enemy Front postao nelinearni sandbox u kojemu ćemo se boriti iza neprijateljskih linija. Developeri ističu kako će igra sadržavati: blisku borbu, klase, sustav zaklona, uništivu okolinu, autentična oružja, bogatu priču koja će se odvijati na vjerno prenesenim bojištima Francuske, Norveške, Grčke i Poljske te različite misije poput sabotaže, špijuniranja, ubijanja određenih meta, a sve to će biti pogonjeno CryENGINE-om 3.

Enemy Front

Izlazak igre planiran je za proljeće iduće godine kada ćemo je moći zaigrati na PC, Xbox 360 i PlayStation 3 platformama.

Komentari (3)

  • Yotta

    01.09.2013 - 17:46

    Još jedan veliki fps 😀

  • Zael

    01.09.2013 - 19:30

    ajde neka. baš smo u nestašici shootera.

  • Adam Jensen

    01.09.2013 - 21:09

    Ne znam kakva će bit igra ali ovo što najavljuju djeluje veoma zanimljivo. Moglo bi mi se čak i svidjet, jer ova igra će izgleda ispraviti sve ono što se meni ne sviđa u ovim modernim šuterima (nije modern combat nego najzanimljiviji rat u historiji, nije linearna, bit će sabotaže, špijuniranje, assasinacije tj. bit će stealtha i plus CryEngine 3). Već kao da vidim da će igra primati loše kritike (oko 60 ocjenu na meti) ali da će se meni svidjet 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?