HCL.HR

Escape From Tarkov Arena je nova pucačina tradicionalnog PvP formata

Zoran Žalac 04.06.2022.   •   2 komentara


Escape from Tarkov još nije potpuno dovršena igra, ali njezini su developeri već najavili zaseban proizvod – Escape from Tarkov Arena. Format te igre tradicionalnog je tipa.

Pucačina Escape from Tarkov proslavila se svojim realističnim napucavanjem u kombinaciji s elementima preživljavanja u MMO okruženju. I premda je igra još uvijek u razvoju, sada je razvojni tim Battlestate Games otkrio drugi projekt koji će razvijati paralelno. Escape from Tarkov Arena u suštini je klasična team deathmach igra u zatvorenim arenama, s “hardcore” mehanikama Tarkova.

Dakle, u Escape from Tarkov Arena neće biti raidova, nego gladijatorskih PvP i PvE mečeva koje organizira grupa  The Arena Masters. Svaki će meč biti odvojen, tj. ništa se ne prenosi iz prethodnog meča, ali će postojati sustav napredovanja, tj. razvijanja lika.

Ako ste postojeći igrač Tarkova, moći ćete prebaciti svog lika iz glavne igre u Arenu, a i sam pristup ovom sadržaju bit će omogućen kao besplatni DLC za Escape from Tarkov – ako posjedujete Edge of Darkness izdanje. U slučaju da ranije nikad niste igrali Escape from Tarkov, Arena će vam biti odvojena igra koju ćete morati kupiti zasebno. Dakle, neće biti free-to-play, ali nećete morati kupovati i EFT i Arenu – dovoljno će biti jedno od toga.

Prvo testiranje EFT Arene kreće ove jeseni. Dakako, sama je igra najavljena jedino za PC platformu.

Komentari (2)

  • zlakob

    04.06.2022 - 11:09

    Davai davai

  • Rastmahatta

    05.06.2022 - 20:47

    Fora izgleda jer koristi istu fiziku EFT-a, al mislim da budu morali malo poraditi na loadout sučelju čisto jer bude Arena fast-paced shooter, a EFT je skoro pa loadout simulator xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?