HCL.HR

ESL Pro Series Hrvatska – Playoff

Igor Belan 17.06.2009.   •   3 komentara   •   Esport


ESL Pro Series Hrvatska Playoff finale održava se u nedjelju, 21. lipnja u sklopu All Play Media sajma, na Zagrebačkom moru – Jarunu.

Prva sezona hrvatskog ESL Pro Seriesa je završila što se tiče regularnog dijela sezone i online natjecanja. Pred nama je sada EPS Cro Playoff. Četiri najbolja tima regularne sezone će se boriti ovaj vikend za naslov najboljeg te za završni raspored od prvog do četvrtog mjesta. Do svega ovoga došli smo žustrim online okršajima prvog dijela Pro Seriesa gdje se osam timova natjecalo u sedam napetih rundi. Natjecali su se za ulazak u top četiri i priliku da dokažu svoj skill uživo pred publikom u live borbi za ukupan nagradni fond od 1,000 Eura.

Playoff finale se održava u nedjelju, 21. lipnja, u sklopu All Play Media Eventa u Zagrebu, na Jarunu u klubu Macao. Multimedijalno događanje All Play Media sajam je digitalne kulture i zabave za sve mlade i stare ljubitelje novih tehnologija, a što je najbolje ulaz je besplatan. Uz EPS playoff finale, na eventu će se održati i par dodatnih aktivnosti među kojima izdvajamo COD2 i COD4 turnire s bogatim nagradama. Više o svemu pod opširnije.

Komentari (3)

  • matula

    17.06.2009 - 23:04

    u kolko to sati pocinje?

  • Forbs

    19.06.2009 - 04:26

    Oce ko ic?Ja dolazim 😀

  • mToma

    20.06.2009 - 02:53

    Event i LAN traju cijelu subotu i nedjelju, a EPS playoff krece ili u 14h ili u 15h, ovisno o rasporedu ostalih lan mečeva

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?