HCL.HR

Evil Genius 2 imat će hrpu naknadnog sadržaja nakon izlaska

Lovro Maroševac 17.03.2021.   •   1 komentara


Nastavak kultnog klasika Evil Genius izlazi na kraju trećeg mjeseca, a razvojni studio već je predstavio planove za period nakon izlaska igre.

Razvojni studio iza Evil Genius 2: World Dominationa dao nam je uvid u prve planove oko dodatnog sadržaja te igre. Drugi dio kultnog naslova stiže na PC platformu krajem trećeg mjeseca. Točan datum izlaska je 30. 3. i izgledno je kako dolazak igre ništa ne može spriječiti.

Evil Genius 2 bit će igra u kojoj ćemo se baviti gradnjom baze i kontroliranjem naših radnika. Igrači će u svojim podzemnim jazbinama moći kovati planove za svjetsku dominaciju, a pritom braniti vlastiti dom od nepoželjnih gostiju. Rebellion je obećao da će igrin sadržaj nakon izlaska izlaziti na sezonskoj bazi kroz cijelu trenutnu godinu.

Tijekom predstavljanja programa za narednih nekoliko mjeseci, potvrđena je dodatna, peta kampanja, dolazak novog Geniusa, druga otočna lokacija na kojoj ćemo moći kovati svoje zle planove, kao i predstavljanje novog Force of Justicea. Osim toga, očekuju se nove pristalice, radnici, zamke, sobe i mnogi drugi dodaci. Konkretnije detalje o nadolazećem sadržaju trebali bismo saznati nedugo nakon izlaska igre.

Evil Genius 2: World Domination odmah u startu imat će četiri zla Genija za igranje. Igrači će ih moći odabrati i zatim nastaniti na neku lokaciju te polako graditi svoje carstvo. Rebellion je potvrdio da nas za dva tjedna očekuje i Photo Mode, kojim ćemo moći zabilježiti, prema navodima, spektakularne fotografije naših radnika.

 

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Tatta

    17.03.2021 - 14:57

    Igrao sam Evil Genius 1 prije uff … ima vec nekoliko godina .
    Super smijesna strateska igra .

    Steta sto igra nece izaci za konzole … :S

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?