HCL.HR

Evo ga Road Dealer Simulator, prodavat ćemo stare aute i lagati koliko kilometara imaju

Zoran Žalac 29.05.2023.   •   1 komentara


Naš omiljeni PlayWay najavio Road Dealer Simulator u kojemu ćemo prodavati polovna vozila, ali i štiti svoje dvorište od mrskih lopova.

Vjerojatno ste u ovom trenutku malo zbunjeni na ovu vijest. Vidjeli ste neki dan kako je Igor snimio Car For Sale Simulator 2023, a sad stiže najava praktički iste igre pod drugim nazivom – Road Dealer Simulator. E pa gužva je u žanru trgovačkih igara na temu prodaje rabljenih vozila!

Ono što je Igor nedavno igrao začudo nije naslov iz miljea tvrtke PlayWay, tako da je tvrtka PlayWay brže bolje odlučila najaviti svoj simulator prodavanja starih automobila.

Kako vidimo iz prvog trailera, u duhu svih PlayWay trailera, težak posao prodavača započet ćemo u malom dvorištu odakle ćemo pratiti aukcije starog smeća, obnavljati zahrđale krntije i onda ih prodavati kao vozila u ispravnom stanju. Popravljanje će između ostalog uključivati udaranje čekićem, špricanje WD-40 sprejom, usisavanje i varenje. No, to će biti tek dio zadatka jer će se ostatak gameplaya svoditi na pregovaranje s kupcima i obranu od mrskih lopova na koje će nam pozornost skrenuti vjerni vučjak.

Road Dealer je za sada najavljen u izdanju za PC i ne zna se kad bi mogao biti dovršen.

Komentari (1)

  • MoGaming

    29.05.2023 - 15:10

    Ima PlayWay Car simulator 2021, što je ugrubo isto kao ovo. Nema ovih lopova, ali je daleko detaljnija igra od ove.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?