HCL.HR

Evo kako izgleda Lenovo Legion GO prijenosna konzola koja je PC

Zoran Žalac 17.08.2023.   •   0 komentara   •   Tehnologija


Objavljene su prve fotografije prijenosnog gaming uređaja tvrtke Lenovo. Za razliku od Steam Decka i ROG Allyja, Lenovo Legion GO imat će odvojive kontrolere.

Nedavno se pisalo o tome kako će tvrtka Lenovo uskoro predstaviti svoj ručni gaming PC zvan Legion GO. To se još nije dogodilo, ali je portal Windows Report uspio izvući prve fotografije tog uređaja te tako otkrio njegove fizičke značajke.

Lenovo Legion GO bit će u suštini PC sa značajkama Nintendo Switch konzole. Tu se prvenstveno misli na odvojive kontrolere, nešto što nema konkurencija u vidu Steam Decka i ASUS ROG Allyja. Druga značajka koja je preuzeta od Switcha jest naslon sa stražnje strane uređaja.

Možda vam se malo zavrti u glavi dok gledate ove kontrolere. Moram priznati da ni meni nije sasvim jasno što točno gledam jer imamo M1, M2, M3, M4 i Y1 te Y2 tipke na boku i poleđini uređaja. Tu su još i dvije tipke “viška” s prednje strane, no tu se vjerojatno radi o tipkama za specifične zadaće sustava.

Začudo, iz Lenova su na desni kontroler uspjeli strpati i touchpad kakvog nema ROG Ally. A spominje se i da će 8-inčni ekran biti osjetljiv na dodir.

Službeno predstavljanje Legion GO uređaja još uvijek čekamo.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?