HCL.HR

Evo kako izgleda Minecraft Earth, igra koja će skockati našu stvarnost

Zoran Žalac 12.07.2019.   •   5 komentara


Microsoftova geo-lokacijska igra Minecraft Earth uskoro ulazi u zatvoreno testiranje beta verzije, a sada napokon znamo kako izgleda u cijelosti.

Čini se kako Harry Potter: Wizards Unite nije uspio ponoviti uspjeh igre Pokemon Go i vjerojatno ni neće. No, Pokemoni možda dobiju dostojnu konkurenciju u geo-lokacijskoj AR igri Minecraft Earth. Igra koja je najavljena prije dva mjeseca uskoro kreće u zatvoreno testiranje, a ekipa iz Microsofta tim je povodom objasnila kako se Minecraft proširene stvarnosti zapravo igra.

U principu, stvar je jako slična ostalim geo-lokacijskim igrama. U svom mjestu sakupljate objekte i bića, tj. resurse. No, izgradnja kockastog svijeta je ono što razlikuje Minecraft Earth od drugih igara. Svoju kreaciju prvo postavljate na svojevrsno postolje, a kad ste završili s uređivanjem iste možete ju postaviti u “stvarni svijet” u većem izdanju, te ju istraživati pomoću AR tehnologije na svom mobitelu.

Najveća zanimljivost svakako će biti u tome što će svi igrači moći vidjeti sve kreirane sadržaje, iako to zvuči zastrašujuće koliko i interesantno. Zamislite samo AR turneju gradom u kojemu je svaki treći objekt u obliku spolnog organa. Znači strašno!

Komentari (5)

  • Le_gen_da

    12.07.2019 - 13:16

    Dokle ce ovi Minecraft ići ? 😀

  • funky0308

    12.07.2019 - 14:41

    Ovo odlicno djeluje. Sin jako voli Minecraft, pogotovo MODan i ovo ce mu se svidjeti. Fora je, nije kopija pstalih AR igara

  • RATK025

    12.07.2019 - 15:37

    Za mobilnu igru je predobro.

  • Masterchief

    13.07.2019 - 06:29

    Meni super izgleda

  • SeLjAnCuRa94

    15.07.2019 - 01:39

    “Zamislite samo AR turneju gradom u kojemu je svaki treći objekt u obliku spolnog organa”
    A svaki drugi kukast krst ili čekić i srp

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?