HCL.HR

Besplatno možete isprobati F1 2020 na konzolama

Zoran Žalac 23.11.2020.   •   6 komentara


Igrači na konzolama imaju priliku besplatno isprobati jednu od najboljih simulacija ove godine – F1 2020.

Na polovici smo aktualne sezone Formule 1, dogodile su se neke stvari povijesnog značaja, a ako i sami želite ispisati svoju povijest u virtualnoj Formuli 1, možete to učiniti i bez plaćanja. Ovih dana tvrtka Codemasters nudi priliku za besplatno isprobavanje njihove zadnje igre F1 2020. Isprobavanje je ograničeno samo za PlayStation 4 te Xbox One verzije igre, a nije određeno koliko će ova ponuda dugo trajati.

U bilo kojem slučaju, F1 2020 Free Trial ne donosi sve modove iz punog izdanja igre, ali omogućuje isprobavanje novog centralnog moda My Team u kojemu možete stvoriti vlastitu F1 ekipu i preuzeti ulogu glavnog vozača te odvoziti Veliku nagradu Australije. Ako pak želite malo multiplayer akcije, možete u lokalnom multiplayeru zaigrati s drugim igračem u podijeljenom ekranu na stazi Austrian Red Bull Ring.

Puna verzija igre također se prodaje na popustu od 50%, a sav napredak ostvaren tijekom isprobavanja možete prenijeti na puno izdanje. Verziju za PlayStation 4 potražite ovdje, a inačicu za Xbox One na ovoj poveznici.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Jodler

    23.11.2020 - 18:59

    Ovo se svakako isplati kupiti za 50%. Najbolja igra u serijalu.

    • RickBarry

      @Jodler, 23.11.2020 - 19:21

      Mislia san se nabavit, sad ću je sigurno uzet.

    • Jodler

      @RickBarry, 23.11.2020 - 19:40

      Nećeš pogriješiti. My team je fenomenalna stvar. Ma cijela igra je odlična. I za početnike a bogme i za one koji žele simulaciju. Ja jedva čekam i novi nastavak dok ovog igram da vidim da li će implementirati možda još novih stvari da odu skroz u simulaciju.

    • RickBarry

      @Jodler, 23.11.2020 - 20:27

      Sumnjam da će ići totalno u simulaciju. Oni ciljaju na to da što veći broj ljudi može igrati igru i uživati amo reć. I casual raceri i pravi sim raceri. To je po meni pošteno iako preferiram prave simulacije.

    • Jodler

      @RickBarry, 24.11.2020 - 09:01

      Da… Mislio sam reći više* u simulaciju. Slažem se, ne mogu si dopustiti jer ipak je to samo F1 koja realno nema fanova kao da se radi o nogometu. Neka samo malo stisnu više u simulaciju i ja zadovoljan.

  • NikolaR

    25.11.2020 - 10:18

    Igra je još gora nego prošle godine što se tiče online serveri stekaju kao nikad pre kupiti igru samo radi my team moda i karijere je čisto bacanje para. Ovo pišem iako sam preordao igru i zadnja mi je ako ne poprave servere naprave zvuk da bude realisticniji i grafika iako unapredjena vec izgleda zastarela nakon svih ovih novih igara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?