HCL.HR

Farmerska simulacija Coral Island postala je još jedna Kickstarter uspješnica

Stjepan Fikter 10.02.2021.   •   1 komentara


Naslov koji sebe opisuje kao tropskom verzijom Stardew Valleya ući će u razvojni ciklus zahvaljujući dostignutom cilju koji je ostvaren u manje od 36 sati.

Iako Kickstarter nije više ono što je nekada bio za igre, i dan danas svjedočimo naslovima koji ondje pronađu svoju publiku i osiguraju si financiranje razvoja. Jedna od takvih igara je i Coral Island koja sebe opisuje kao tropskom verzijom Stardew Valleya.

Farmerske simulacije su popularan žanr stoga i nije ništa što je igra uspješno osigurala financijska sredstva za razvoj. U prilog također ide i to što nije bio ni postavljen visoki cilj – relativno skromnih 70 tisuća dolara prikupljeno je u prvih 36 sati, a cifra je sada prerasla 340 tisuća prikupljenih dolara, s time da je do kraja crowdfunding kampanje ostalo još 20 dana.

Developeri za Coral Island obećavaju kako će ostaviti netaknutim ono što čini ovaj žanr zabavnim, ali žele pružiti modernizirano iskustvo s kojim bi se trebalo još više ljudi privući u poljoprivredne radove. Kao što je to običaj u žanru, bit će potrebno oživjeti posrnulu farmu, družiti se sa stanovnicima otoka, brinuti o životinjama, istraživati i sve ostalo što se radi u ovakvim igrama.

Ako bude sve po planu, farmerski život bi trebao započeti u 10. mjesecu ove godinekada bi puna verzija trebala biti dostupna. Tijekom ljeta bi se trebala pojaviti i alpha verzija za igrače koji ulože više od 20 dolara koliko je potrebno za osigurati svoj primjerak igre.

Komentari (1)

  • Bruce Lee

    11.02.2021 - 10:10

    ovo mi izgleda kao kopija Farm together

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?