HCL.HR

Zakrpa za Fifu 19 popravila je ključnu stvar – frizure Lingarda i Zahe

Zoran Žalac 07.11.2018.   •   6 komentara


FIFA 19 dobila je novo ažuriranje, a s njime i neke promjene u gameplayu. Ipak, daleko najvažnije su nove frizure engleskih junaka.

Sjećate se kako su nogometaši Jesse Lingard i Wilfried Zaha prije izlaska Fife 19 kukali da im EA u igri nije promijenio frizuru već pet godina ili tako nešto? E, sada je i to došlo na red. U novom ažuriranju za Fifu 19, koje je sada dostupno na PC-u, a uskoro će doći i na konzole, ti su momci napokon dobili svoje odgovarajuće frizure kakve imaju i u stvarnosti. Dvojac se time odmah pohvalio na Twitteru.

Srećom, nije EA Sports izbacio zakrpu samo za ove dvije frizure. Najveća promjena došla je u obliku finesse udarca koji se sada oslabljen pri prvom dodiru pod određenim kutom dolaska lopte. Na te udarce bilo je najviše prigovora pa je lijepo čuti da je to ispravljeno. Vizualnim prikazom to izgleda ovako:

Prije zakrpe:

Poslije zakrpe:

Osim ovoga promijenjene su šanse (postotak preciznosti) prilikom udarca uz pritisak s prednje i stražnje strane), a poradilo se i na inteligenciji vratara. Više o promjenama koje donosi nova zakrpa pročitajte na službenoj stranici igre.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • i_love_all_games

    07.11.2018 - 19:47

    Pročitao sam. Isprobao sam. I dalje najgora Fifa ikad.

    • Tomina

      @i_love_all_games, 08.11.2018 - 11:02

      po čemu? zadnja koju sam igrao je 16, i 19 je duplo bolja u gameplayu nego 16

    • i_love_all_games

      @Tomina, 08.11.2018 - 12:30

      Po gameplayu. Postala je pay2win. Uvijek je bila na rubu da to postane a sada je postala. Nema više neke razlike između dobrog i lošeg igrača. Gledanje nekog natjecanja je čisto mučenje i nema veze sa nogometom.

  • karlod1997

    07.11.2018 - 20:49

    klauna dva…pogba i jesse ??

    Al zaha gori izgleda pre realno…sad jeli tako i u igri ili je ovo malo retuširano…

  • movie

    08.11.2018 - 18:56

    Čudno mi je da najbolja fifa ikad kako je neki nazivaju dobija već treću veliku zakrpu u mjesec i nešto dana? Inače, po rekacijama igrača ispada da su ovom novom zakrpom uspjeli još više sjebati igru. Isprobat ćemo kada sljedeći tjedan dođe na konzole ali ovo do sada viđeno je jako, jako loše…

    • i_love_all_games

      @movie, 08.11.2018 - 19:13

      Jako, jako loše. Nisam ti vjerovao prije par tjedana kad si pisao da igra ne valja ali kad sam došao doma iz inozemstva i želio uživati u igri koja je imala solidan demo i moram napomenuti da ne volim psovati…izgovorio sam psovke koje nisam znao da postojim i nisam se baš volio previše u tim trenucima. Jedan od najdražih serijala ut fifu a to je cod su takoder napravili loše. Makar moram biti realan i reći da malo jesu popravili gameplay, ne ono meni bitno- dodavanja, primanja i te neke sitnice koje inače jesu bitne za nogomet i ne pada baš tolilo golova kao prije ali još uvijek su iste stvari OP i još uvijek je to igra timova a ne nas koji ih kontroliramo. A ti isprobaj pa vidi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?