HCL.HR

Pozor svi digitalnim pilotima, ultra realistični Flight Sim World polijeće ovoga mjeseca

Zoran Žalac 05.05.2017.   •   6 komentara


Tvorci Train Simulatora ovoga mjeseca vinut će se u visine uz simulaciju letenja Flight Sim World koju namjeravaju podržavati idućih deset godina.

flight-sim-world

Developer Dovetail Games najavio je svoju sljedeću igru, ujedno i duhovnog nasljednika Microsoftovog Flight Simulator serijala. Ime joj je Flight Sim World, a cilj biti najvjernija moderna simulacija pilotiranja avionima. Obećavaju nam službeno licencirane letjelice i neviđenu razinu realizma i detalja.

Igru će krasiti mogućnost potpune kontrole nad podesivim stavkama vremenskih uvjeta, lokacija i doba dana, kao i nasumičnih događaja tijekom leta. Podržavat će multiplayer, a doći će i uz editor za misije tako da ćemo na Steamu vidjeti i korisničke sadržaje.

Flight Sim World u prodaju će krenuti kasnije ovoga mjeseca kroz Steamov Early Access program. Zanimljivo je kako developer navodi da igrom žele postaviti platformu koju će razvijati idućih pet do deset godina, a s obzirom da su to ljudi zaslužni za Train Simulator serijal, možete se kladiti da ćemo vidjeti hrpu DLC paketa i ekspanzija. Za one koji nisu upućeni, Train Simulator ima DLC pakete u ukupne vrijednosti preko dvije tisuće eura.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • 1oR

    05.05.2017 - 12:31

    Vrhunski simulator nema sta! Avion se okrece u lijevu stranu a vozac,volan,ruke ukoceni haha. Mozda to tako treba,nisam igrao ovakve igre do sada lol

  • TeroXCro

    05.05.2017 - 17:38

    DCS World je jedino što je meni potrebno od simulacija…

  • Sentiel FH-016

    05.05.2017 - 19:54

    Mozete govoriti sto hocete i vrijedati igru koliko hocete, simulator izgleda odlicno, a i grafika je izvrsna, ne znam kako su mislili na detalje odnosno koliko ce tipaka biti moguce klikati i pomicati, ali ovo obecava nesto uspjesno! 🙂

    • lightstream2k

      @Sentiel FH-016, 06.05.2017 - 11:41

      ti si baš gro ono zalutao, aj provjeri XP11 i Prepar3d, pa mi reci što to točno Dovetail obećava, a da nije grafika, jer ono, jebala vas grafika balavci jedni zatucani xD, šalu po strani, ovoj firmi se ne vjeruje što je i pokazalo iskustvo od FSX:Steam Edition, koji je isto tako dobio epitet ”longievity” sto znaci da su lagali kada su pred dve godine rekli da ce neograniceno poboljsavati FSX…grafika!??!?!?!? u simulatoru? jel ucis vozit avion ili ucis raspoznavat drvo na fullHD tlu?

    • Sentiel FH-016

      @lightstream2k, 07.05.2017 - 09:22

      Dobro nije vazna grafika,aj mi sad reci ovo, jel bi prije kupio igru od tipa 30€ koja ima pixellized graphic ili full HD,odnosno,jel bi da gledas u komande kao kockice ili da imas pravilna geometrijska tijela valjkove, kocke koje su indenticne postavkama u RL, osim toga, vazan je fps, jel bi vozio radije 5fps ili 60 fps, zato je vazna i optimizacija softwarea! 🙂

    • lightstream2k

      @Sentiel FH-016, 07.05.2017 - 12:48

      počeo sam sa Flight SIm 98, pa ti meni reci jel meni treba HD da naučim letjeti avionom 😀 otom potom, vec sam real life pilot, ali svejedno komande su bile oduvijek 3d realisticno prisutne, ono sto je jebalo sve developere do sada jest kako okolinu napraviti bolje i ljepse, a manje tesko za cpu gpu.
      generalno sam tuzan jer nitko vise ne ulaze u simove, nego samo u dlc, sva sreca postoji Boerze….tko ne zna jadan on.
      i btw ovo ce biti 30€ mozda, ali imat ces prazan sim sa polu HD texturama, i ravno 9 aviona od kojih 5 generalne avijacije. da svrsim vise, ovdje treba biti jako oprezan, ali generalno preporucam xp11 ili p3d, ovo ostalo je jadna konkurencija za neupucene novake u flight sim svijet.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?