HCL.HR

Football Manager dobiva novi grafički pokretač nakon osam godina

Zoran Žalac 29.09.2017.   •   1 komentara


Sports Interactive otkrio je listu noviteta koje možemo očekivati u Football Manageru 2018 i najavio neke velike promjene za svoju menadžersku simulaciju.

football-manager-2018-3d-match

Razvojni tim Sports Interactive obećao nam je otkriti prve informacije o novom izdanju Football Managera tijekom devetog mjeseca. Već smo se pomalo zabrinuli da nisu zaboravili na to s obzirom da je rujan pri kraju, no ipak su u zadnji čas dostavili obećano, ovoga puta u malo drugačijem obliku.

Potvrđeno je tako da će igru 3D mečeve pokretati potpuno novi pokretač. Ruku na srce, prvi prikaz istoga ne otkriva neke drastične promjene, ali animacije igrača bi trebale biti bolje, stadioni bi trebali biti detaljniji i sustav osvjetljenja bliži onome u stvarnosti.

Također je potvrđeno kako će značajni redizajn dobiti sustav skautiranja igrača, kako bi isti bolje reflektirao prakse iz stvarnog nogometa. Najveća novina, međutim, bit će takozvani Dynamics. Iako Sports Interactive još nije spreman otkriti o čemu je riječ, iz dostupnih materijala možemo zaključiti kako će timovi sada imati hijerarhiju s vođama ekipe, utjecajnim igračima i ostalima.

Ovo bi Football Manageru moglo dodati svojevrsnu “kemiju tima”, samo na malo drugačiji način. Primjerice, ovime bi se moglo izbjeći to da u jednoj sezoni izgradite momčad koja dobiva sve i svakoga. Čini se kako će vještine igrača sada imati tek jedan dio utjecaja na rezultat, dok će kompaktnost i razumijevanje tima, tko je glavni na terenu i koga se sluša, imati drugu polovicu utjecaja.

Komentari (1)

  • Valmorph

    29.09.2017 - 20:21

    Napokon neki značajan iskorak nakon 10ak godina malih koračića. Ovaj Dynamics će me vrlo vjerojatno ponovno prikovati uz FM.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?