HCL.HR

Foundry je igra bez granica, skoro pa Minecraftov bratić

Zoran Žalac 02.10.2023.   •   0 komentara


Paradox Interactive je najavio graditeljsku simulaciju u neograničenom svijetu. Foundry će već idućeg tjedna dobiti svoju demo verziju.

Evo igre za sve one kojima je graditeljski dio Minecrafta bio najveći užitak u gamingu. Foundry je nova igra izdavačke kuće Paradox u kojoj ćemo rudariti iz prvog lica te graditi ogromna, umrežena industrijska zdanja.

Ništa neviđeno ni novo – pogotovo ako ste igrali Satisfactory, ali bi Foundry trebao biti specifičan po tome što će njegov svijet biti neograničen. Preciznije rečeno, igra će se bazirati na voxelima, bit će proceduralno generirana i u načelu bi trebala omogućiti bezgranično kopanje te izgradnju… barem dok vam hardver ne poklekne.

Igra će se moći igrati samostalno ili u društvu drugih igrača. I multiplayer će također biti “neograničen”, ali developeri navode kako bi bilo najbolje da igrate s najviše četvero igrača.

Koliko će Foundry dobro funkcionirati (ili neće), vidjet ćemo već sljedećeg tjedna u demo verziji. Nakon toga uslijedit će lansiranje igre na PC-ju u early accessu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?