HCL.HR

Game of Thrones nastavlja priču tek na ljeto 2017.

Zoran Žalac 19.07.2016.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Sedma, a vjerojatno i predzadnja sezona Game of Thronesa premijeru će imati kasnije nego inače. Zima je stigla, što znači da se serija vraća tek na ljeto 2017.

game-of-thrones-s06 (6)

Sve dosadašnje sezone popularnog Game of Thronesa startale su tijekom proljeća, obično u četvrtom mjesecu, čime je razmak između istih bio manji od godinu dana. Međutim, sa sedmom sezonom to se mijenja – HBO je potvrdio kako ćemo nastavak priče dočekati najmanje tri mjeseca kasnije, tijekom ljeta 2017. godine.

Razlog za odgodu pojašnjen je već ranije. Opaka zima koja je u seriji stizala već šest sezona sada je napokon stigla, a to sada ima utjecaj i na produkciju serije. Naime, snimanje iste sada je pomaknuto za jedno godišnje doba tako da zima doista djeluje zimski, s tmurnim vremenskim uvjetima čak i na sunčanim mjestima poput Španjolske. Osim Španjolske, sedma sezona snimat će se još na Islandu te u Sjevernoj Irskoj.

Također je potvrđeno kako će sedma sezona biti tri epizode kraća od prijašnjih. Bit će snimljeno ukupno sedam epizoda, a sličan tretman očekuje i zadnju sezonu.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Ares88

    19.07.2016 - 14:28

    Tko će to dočekat 🙁

  • Negan

    19.07.2016 - 15:19

    Najvise me brine to sto nemaju Michaela Sapocnika u postavi direktora. Valjda ce izaci oke, samo se nadam da nece biti previse ubrzana ko zadnje dvije sezone, pogotovo sad kad je za tri (vjerojatno i vise) sata kraca. S obzirom da ne znamo koliko ce biti duga osma sezona, bilo bi mi mozda draze vidjeti sedmu sezonu normalno, u 10-satnom obliku, a onda osmu sezonu smisliti kao film od tri-cetiri sata. Makar na dva dijela.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?