HCL.HR

Game serveri – Kvaliteta diktira cijenu?

Igor Belan 03.01.2011.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Ekipa sa Usporedi.hr portala donosi vam zanimljiv članak o legalnoj prodaji game servera.

Ako ste aktivni u online multiplayer igrama i imate želju posjedovati vlastiti game server, vjerojatno ste već naišli na nekoliko primamljivih ponuda gdje se cijene kreću od 2 kn do 10 kn po slotu – ovisno o tome kupuje li se “putem foruma” ili putem provjerenih tvrtki. Vama je trenutno u interesu dobiti game server, gledate konačnu cijenu i ne marite za popratnu uslugu, zar ne? Samim time dolazimo do zaključka kako mnogi zaboravljaju da kvalitetan server zahtjeva brigu od strane prodavača, što uključuje redovito održavanje kao i brzo otklanjanje problema – može li to one-man-show poslovanje pružiti? Sumnjamo.

Samim time su kolege s portala Usporedi.hr odlučili sagledati situaciju, izdvojiti potencijalne probleme na koje možete naići te zatim pojasnili koje su prednosti legalnog poslovanja.

USPOREDI.HR TEMA: Kvaliteta diktira cijenu?

Komentari (3)

  • Soulforged

    03.01.2011 - 12:23

    Prije manje od tjedan dana kontaktirao sam podrsku od Diabolica, zanimala me cijena najma CoD 1 servera. Cijene su im odlicne, ali mi je uzasno glupa cinjenica da je minimalni paket koji mozes uzeti za 10 igraca (ja sam konkretno trebao za 6).

  • Caesius

    03.01.2011 - 14:06

    @Soulforged Tesko ces naci game servere sa manje od 10 slotova, to im se ne isplati, pretpostavljam. Evo sad sam bas isao pogledati kod par game server providera i kod svih je minimum 10, ako ne i 12 slotova

  • Soulforged

    03.01.2011 - 23:23

    @Caesius , ma znam, ali zbilja steta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?